“Sandıklara çok sıkı sahip çıkmamız gerekiyor!”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “Sandıklara çok sıkı sahip çıkmamız gerekiyor!”

“Sandıklara çok sıkı sahip çıkmamız gerekiyor!”

ABONE OL
20 Mayıs 2023 19:34
“Sandıklara çok sıkı sahip çıkmamız gerekiyor!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da konuştu.

Muhalefete eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi:

“Adıyamanlı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 14 Mayıs seçimlerinde şahsıma ve Cumhur İttifakı’na verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Adıyaman tercihini bizden yana kullandı. Biz Adıyaman’a hiçbir hesap gütmeden karşılıksız seviyoruz. 

Bizimle 85 milyon arasında nice bağlar nice kanallar var. Kem gözler bunu hiçbir zaman göremediler. 50 bin deprem şehidimiz var. 50 bin deprem şehidimize bay bay Kemal’in takımı nasıl baktı? Bütün bu deprem bölgesiyle bundan sonra size bir şey yok. Bunu nasıl söylersin? Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimin yanındadır. AFAD’ı ile Kızılay’ı ile yanındadır. Bundan sonra da yanında olacaktır.

CHP zihniyetinin sorunu sıkıntıyı kendilerinde aramak yerine insanlarımızı suçladılar. Çok partili demokrasiye geçtiğimiz 14 Mayıs 1950’den beri bu kötü huylarından maalesef vazgeçmediler. 

Hatta gazete manşetlerinden küstah bir şekilde “Milletin karnı TOGG’muş” diyorlar. Bir kere olsun “Biz nerede yanlış yaptık? sorusunu kendilerine sormuyorlar.  Pazar günkü seçimle beraber 16. 17. seçimlerini de kaybettiler. Hatalarından dolayı çıkıp milletimizden özür dilemediler. 

Bu kibirli ve kaba tavırlarından asla vazgeçmiyorlar. Hep aynı şeyi yapıyor ve her defasında aynı sonucu bekliyor. Biz işimize bakıyoruz. Biz ülkemize eser kazandırmanın mücadelesini veriyoruz.

Birinci önceliğimiz depremin izlerini bir an önce silerek şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmaktır. Devletimiz ve milletimizin tüm imkanları depremzede kardeşlerimiz için seferber edildi. 

Yıkılanın yerine daha iyisini daha dayanıklısını yapacak evi ve düzeni bozulan kardeşlerimizi yuvalarına kavuşturacağız. Hedefimiz 319 bini bir yıl içinde olmak üzere 650 bin yeni konutu inşa ederek deprem bölgesini eskisinden daha sağlam hale getirmektir.

Daha düne kadar önüne gelen kalp yapmaktan parmakları neredeyse nasır bağlamıştır. Bugün ise aynı eliyle masa yumruklamaktan neredeyse bileği kırılacak. Seçim öncesinde taktığı demokrat maskesi düşünce altından tek parti CHP’si zihniyetinin karanlık ve çirkin yüzü çıktı.

Daha düne kadar depremzedelerimize bedava ev sözü verip 15 Mayıs sabahından itibaren sergiledikleri nobranlık tarihe utanç olarak geçecektir. 

28 Mayıs’ta sandıklara çok sıkı sahip çıkmamız gerekiyor.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP