“3 Kasım 2002’de Anadolu ihtilalini gerçekleştirdik!”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “3 Kasım 2002’de Anadolu ihtilalini gerçekleştirdik!”

“3 Kasım 2002’de Anadolu ihtilalini gerçekleştirdik!”

ABONE OL
8 Mayıs 2023 16:15
“3 Kasım 2002’de Anadolu ihtilalini gerçekleştirdik!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli’nde düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının öne çıkanlar şöyle:

“Millete dergi kapaklarından parmak sallayanların tehditleri sökmez. Bizi kimse bölemez ayıramaz. Biz bu CHP’ye, HDP’ye, İP’e vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Bizi Alevi-Sünni, Türk-Kürt-Roman diye ayırmak isteyenlere müsaade etmeyecğiz. 

Öcalan’ın cezaevinin kapısını kıracaklarmış. Selo’yu cezaevinden çıkaracaklarmış. Bu Selo ne yaptı, Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizi öldürdüler. Bunun için 14 Mayıs çok önemli.

3 Kasım 2002’de Anadolu ihtilalini gerçekleştirdik. 81 vilayetin her birini eserlerimizle nakış nakış dokuduk. Vesayet zincirlerini tek tek parçaladık. 

Çiftçiye bedava traktör dediler. Çiftçi kardeşlerim size bedava traktörler geldi mi? Bunlar ne suyu ucuz, ne otobüsleri bedava yaptılar. Biz dönemimizde bunları yaptık. Akıllarına gelen her şeyi söylerler. 

Emeklilikte yaşı bekleyen insanlarımızın talebini karşıladık. En düşük emekli maaşını 7 bin 500 TL’ye bayram ikramiyesini 2 bin liraya yükselttik.
Bay Bay Kemal gibi Londra’daki tefecilerden para dilenmeyeceğiz. Biz IMF ile 2013’te ilişiği bitirdik. Allah kuruşu IMF’den almadık, Türkiye çöktü mü? Bay Bay Kemal sen Londra’daki tefecilere git, avucunu yalarsın avucunu. Bunca altyapıyı Londra tefecilerinden aldığımız parayla mı yaptık? Çanakkale Köprüsü bir abide değil mi? Kendi kaynaklarımızı kullanacak, kimseye boyun bükmeden toplumun refahını artıracağız. 

Kira meselesini de çarşı pazarda aşırı fiyat artışlarını hal yoluna yine biz koyarız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP