Çiftçi toprakla barışacak, gençliğin yazgısı değişecek…
  • OLAY NET
  • Gündem
  • Çiftçi toprakla barışacak, gençliğin yazgısı değişecek…

Çiftçi toprakla barışacak, gençliğin yazgısı değişecek…

ABONE OL
6 Mayıs 2023 11:55
Çiftçi toprakla barışacak, gençliğin yazgısı değişecek…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ Olaynet– Millet İttifakı’nın Mersin’de düzenlediği mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu çiftçinin toprakla barıştırılacağının, gençlerin yazgılarının değiştirileceğinin sözünü verdi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasında şunları söyledi:

“Çiftçinin, Tarım Kredi Kooperatiflerine veya bankalara olan borçlarının faizlerini sileceğiz. Çiftçi üretecek herkes kazanacak. Çiftçi üretecek Türkiye kazanacak. Çiftçi üretecek, her evde huzur ve bereket olacak. Çiftçi üretecek artık buğdayı, muzu, çileği, nohudu, arpayı dışarıdan almayacağız. Canlı hayvanı, eti dışarıdan almayacağız. Her şeyi kendimiz üreteceğiz, kendimiz tüketeceğiz. Artanı da ihraç edeceğiz. Herkesin kazandığı bir Türkiye, bizim Türkiye’miz. Dolayısıyla birlikte mücadele edeceğiz,

Demokrasiden, özgürlüklerden, alın terinden, üretimden, herkesin kazandığı bir Türkiye’den yana var mısınız? Gençler! Herkesin kazandığı bir Türkiye’den yana olmak, herkesin huzur içinde yaşamasını sağlamak sizin elinizde. 5 milyon 300 bin genç gidecek ve otoriter bir yönetimi değiştirecek. Bu ülke size teşekkür edecek, ama dünya siyaset tarihçileri şunu yazacaklar; ‘Türkiye’de otoriter bir yönetim vardı, gençler sandığa gittiler ve demokratik yollarla bir otoriter yönetimi değiştirdiler.’ Siz o zaman hep beraber sadece Türkiye için değil, dünya gençliği için de örnek olacaksınız”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP