CHP’li Özkan’dan “dark web” açıklaması…

CHP’li Özkan’dan “dark web” açıklaması…

ABONE OL
5 Mayıs 2023 18:40
CHP’li Özkan’dan “dark web” açıklaması…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, katıldığı Fox Haber’de İlker Karagöz’ün sorularını yanıtlarken, Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “dark web” planlarının ayrıntılarını da açıkladı.

Özkan’ın, “dark web” konusuna ilişkin sözleri şöyle:

“Bu sistemin içinden bazı vatanseverlerin, yurtseverlerin gelerek sayın genel başkanımıza aktardığı bilgiler. Burada isimler var, her şey çok net. Kimlerin yaptığı var, ne yapacakları da var. Sayın genel başkanımızın sesi ve görüntüsünü değiştirip; FETÖ’yle, PKK’yla ya da başka bir şey ile ilintili hale getirmek için bir çalışma yapıldığı bilgisi kendisine ulaştı.

Ekipler getirsinler, deep fake ekipleri çalışsın, sahte görüntüler oluştursunlar, tedbirimizi aldık. Arkadaşlarımız sahte olduğunu yarım saat içinde ortaya çıkaran bilgisayar programlarını satın aldılar. Onlar hemen devreye girecek, yalanlarını yüzlerine çarpacağız. Bu konuda hazırlığımız çok net.

İletişim Başkanlığı. Bunu yapan İletişim Başkanlığı. Bu ekipler, İletişim Başkanlığı’na bağlı olarak çalışıyor. Bu ekipler kocaman bir propaganda aygıtının kirli unsuları, karanlık unsurları. Büyük yalanlar üreterek hakikati kirletmeye çalışıyorlar.

İletişim Başkanlığı, evet Fahrettin Atun’a söylüyoruz. Bu işi yapanlar yurtdışındaki ekipler. Ödemeleri Bitcoin üzerinden aldılar ve bunlar İletişim Başkanlığı talimatı altında çalışıyorlar.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP