“Birilerinin kapısına gidip para dilenmeyeceğiz…”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “Birilerinin kapısına gidip para dilenmeyeceğiz…”

“Birilerinin kapısına gidip para dilenmeyeceğiz…”

ABONE OL
9 Mayıs 2023 15:03
“Birilerinin kapısına gidip para dilenmeyeceğiz…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı , CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile cumhurbaşkanı yardımcısı adayı-İstanbul Anakent Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bolu’da düzenlenen Millet Buluşması’na katıldı.

Bolu’da halka seslenen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

– Herkesin kimliğine, inancına, yaşam tarzına saygı duyacağım. 86 milyonun cumhurbaşkanı olacağım.

– Ayrımcılık bizim kitabımızda yoktur. Herkesi kucaklayacağız. Bu ülkeye adaleti getireceğiz. Bir kadın açsa, şiddete uğruyorsa, bir yerde işsizlik varsa adaletsizlik var demektir.

–  “Taşla sopayla değil sandıkla kazanacağız diyor” bir arkadaşımız. O korkakların işidir. Namuslu, yiğit insanlar bunu yapmazlar.

– Süleyman Şah türbesindeki bayrağımızı kim indirdi, topraklarımızdan kim kaçırdı? Siz kim, milliyetçilik kim! Bay Kemal Süleyman Şah türbesini kendi topraklarına getirecek. Bize kalkmışlar milliyetçilik edebiyatı yapıyorlar, siz kim, milliyetçilik kim!

– Ülkeyi, insanı sevmektir, halkın karnını doyurmaktır milliyetçilik. Kamplaşma değildir. Milliyetçilik ekonomiyi büyütmektir. Trump tehdit ediyor, “Senin mal varlığını alırım” diyor. Bay Kemal olsa “Araştırmazsan namertsin” derdi.

– Beraber yaşamamız, kutuplaşmaya son vermemiz lazım. Biz dünyayla rekabet edeceğiz. Birilerinin kapısına gidip para dilenmeyeceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP