Sinop’ta İmamoğlu’na yoğun ilgi…

Sinop’ta İmamoğlu’na yoğun ilgi…

ABONE OL
1 Nisan 2023 21:09
Sinop’ta İmamoğlu’na yoğun ilgi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay ile İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Sinop’ta coşkuyla karşılandı.

Altay ile İmamoğlu, Sakarya Caddesi’nde yapmak istedikleri esnaf ziyaretlerini, vatandaşların izdihama varan ilgisi nedeniyle gerçekleştiremedi. Uğur Mumcu Meydanı’nda Sinoplulara konuşan Altay, “Devleti soyanlara, hep birlikte, 14 Mayıs’ta ‘dur’ diyeceğiz. Türkiye’de helalleşmenin, zenginleşmenin, barışmanın mührünü basacağız ve diyeceğiz ki; bizi kimse bölemez, bizi kimse soyamaz” dedi.

Bugünün iktidarında yalnızca bir kişinin “Her şeyi ben bilirim” dediğini söyleyen İmamoğlu, “Bir futbol takımı düşünün. Teknik direktörü ben. Başkanı da ben. Yetmedi; yöneticisi de hatta kalecisi de santraforu da ben. Orta sahası da ben. Daha da yetmedi, taraftarı da ben. Ben oğlu ben. Gülmez misiniz? Gülersiniz. Ama biz, size, ortak aklın takımını kurarak geliyoruz” diye konuştu. “14 Mayıs‘tan sonra bir Türkiye hayal ediyorum” diyen İmamoğlu, “81 ilin her birisinde, bütün mahkemeler adalet ve hukuk için çalışıyor. 81 ilinde hiçbirinde; bir vali, hiçbir bürokrat, tek bir ağzın ne dediğine bakmıyor. Devletin valisi, devletin bürokratı oluyor. Ve işini yapıyor. Biz, bu memleketin evlatlarına güveniyoruz. Bizim en büyük kaynağımız, bu memleketin evlatları. Sinop’un değerli filozofunun dediği gibi; vatandaşlarının güneşine yeter ki yöneticiler gölge etmesin. Ankara’ya sesleniyorum: En fazla 43 gün daha gölge edersin. Ondan sonra, güle güle” sözlerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP