Son uyarılar

Son uyarılar

ABONE OL
29 Mart 2023 16:54
Son uyarılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rifat SERDAROĞLU

Ne hallere geldik!
AKP döneminden önce her parti Genel Seçimlerde, gerek programlarını tanıtma çalışmalarında gerek mitinglerdeki konuşmalarında, halkı inandırmaya ikna etmeye ve oylarını kazanmaya çalışırlardı.
Seçim döneminden önce Adalet-İçişleri-Ulaştırma Bakanları istifa eder, iktidar devlet olanaklarını kullanamaz, devlet organları tarafsızlıklarını korur ve vatandaşlar gönül huzuru ile sandığa gider oylarını kullanırlardı. Seçim sonuçları halk tarafından kabul görür, kazanan tebrik edilirdi! Huzurumuz vardı!

Kimsenin aklına, seçimlere hile karıştırmak, oy çalmak, oy devşirmek gibi Milli İradeyi saptırmak alçaklığı gelmezdi. Hiçbir siyasetçinin aklına, YSK’ya talimat vermek onları yanlışa yönlendirecek derecede ahlaksızca baskı yapmak düşünülmezdi!

Ama 2002 yılından sonra AKP İktidara gelince, Cumhuriyet Tarihi boyunca hiç görmediğimiz türde hırsızlıkları-yolsuzlukları-rüşvetleri, devletin seçimlerde taraf olmasını-YSK’nın açıkça yasaları çiğneyip kendisine olan güveni yok etmesini gördük ki, sanki bir siyasi partiyi değil de “Organize Suç Örgütü” gibi çalışan bir çeteyi iktidara getirmiştik!
DOĞRU Parti olarak, özellikle 16 Nisan 2017 Referandumda yapılan “Oy Hırsızlıklarını” belgeleyerek ispatlamıştık! Bu konuda defalarca açıklama yapmamıza rağmen, muhalefet partilerini uyandıramamıştık.

Tüm ömrünü siyasette geçiren ve İlçe Gençlik Kurulu Başkanlığından, Genel Başkanlığa ve Bakanlık görevlerinde bulunan biri olarak, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AKP tarafından en az 5 (BEŞ) milyon oyun devşirileceğini tahmin ediyoruz.
Tedbir almak ve bu oy hırsızlığına engel olmak mümkün mü? Elbette mümkün.
Bu yazıyı tüm muhalefet parti Genel Başkanlarına göndereceğim. Yaklaşık bir hafta sonra da geniş bir basın toplantısıyla, tüm kamuoyuna ileteceğim.
İnşallah gereken uyarıları yapmış oluruz.

Alınması gereken tedbirler;
1) Tüm muhalefet partileri derhal “Seçim ve Sandık Güvenliği” ittifakında buluşmalı ve Ana Muhalefet Partisinin önderliğinde, müşterek çalışma yapılmalıdır. Bu birliktelik hakkında DOĞRU Parti olarak geniş çalışmamız vardır.

2) Sandık seçmen listelerine, yurtiçi ve yurtdışı seçmenler olarak, ciddi yüklemeler yapıldığını biliyoruz. Belgeleriyle açıklayacağız. Kaç adet sığınmacının seçmen yapıldığını açıklayacağız. İtiraz hakkımızı kullanacağız. Burada, eklenecek oy miktarı yaklaşık 1 Milyondur. (BİR)

3) Özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgemizdeki (Deprem felaketine uğramış illerimiz dahil) 17 İL (4’ü Büyükşehir) ve 104 İlçede, HDP’li Belediye Başkanlarının görevden alınmasıyla KAYYIM olarak atanan, tamamına yakını (eski ülkücü) olan Kaymakamlar ve Vali Muavinlerin (Bahçeli-Soylu işbirliği ile atananlar) devlet gücünü kullanarak seçim sandıklarına müdahale etmeleri!
Bu bölgede çalınabilecek oy miktarı yaklaşık 2 Milyon oydur. Bu konuda da tedbir önerilerimiz olacaktır. Açıklayacağız.

4) SEÇSİS daha önce YSK’ya bağlı idi. Şimdi Adalet Bakanlığına bağlandı! Bilgi İşlem Genel Müdürlüğüne de bir Yargıç atandı. Burası tüm oyların toplandığı, partilere veri bilgisinin aktarıldığı ve kesin sonuçların alındığı bir merkezdir, beyindir.
Burada veri tabanına kaydedilen datanın güvenliği esastır. İçerden-dışardan, yetkili-yetkisiz hiç kimsenin bu verilerle oynayamaması şarttır.
Fakat Bilgisayar Mühendisleri Odası’nın raporuna göre SEÇSİS bu güvenliği SAĞLAMAMAKTADIR. Özellikle seçim günü sandıkların açılış saatinden itibaren kesin sonuçların resmiyet kazandığı vakte kadar Veri tabanı üzerinde herhangi bir değişikliğe neden olan tüm iş ve işlemlerin log kayıtlarının değiştirilemezliğini güvence altına alacak teknik ve uzman kişi tedbirlerinin alınması şarttır.
Bu konuda DOĞRU Partinin önerileri hazırdır. Basın toplantısında kamuoyuna açıklanacaktır.

Aziz Türk Milleti;
Türk Milletinin iradesinin belirlendiği seçimde hile yapmak, hileye izin vermek, görmezden gelmek, en hafif ifadeyle “Milli İradenin Çalınmasıdır.”
Bu suç, Anayasayı İhlal suçundan daha ağır bir suçtur.
DOĞRU Parti olarak, gücümüz yettiğince bu suçun engellenmesine çalışacağız.
14 Mayıs seçimlerinden sonra, 16 Nisan 2017 Referandumundan bu yana yapılan yerel-genel seçimlerinde görev yapan YSK Üyelerinin yaptıkları yasal ihlaller ve tümünün mal varlıkları tek-tek incelenecektir.

Türk Milleti bu seçimde, Yurtdışına kaçırdığı haram servetleri yüzünden hakkında araştırma komisyonu kurulan hırsız siyasetçileri değil, namuslu ve dürüst siyasetçileri seçecektir.
Türkiye, Tarikat-Cemaat artıklarının at koşturdukları, kendisine Arap Milliyetçiliği dayatılan manda altında bir ülke olmayacaktır…

29 Mart 2023

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP