“Seçim birinci turda biter”

“Seçim birinci turda biter”

ABONE OL
24 Mart 2023 11:13
“Seçim birinci turda biter”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Seçim birinci turda biter, halk değişim istiyor” dedi.

Ekonomist Dergisi’nin haberine göre, AKP hükümetine yönelik eleştirilerini sürdüren Kılıçdaroğlu, açıklamasında “Kaçırılan paraların yerini biliyoruz, tamamını. Ben neden yol yaptın dedim mi? Yolu kaça yaptın diyorum. 100 liralık yolu 500 liraya yapıyorsun 400 lirayı kırışıyorsun. Ben o 400 liranın peşindeyim, çok büyük paralar bunlar, tamamını alacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olması durumunda Millet İttifakı’nın oylarını böleceği düşünülen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce için de “Her partinin genel başkanına saygı duyarım. Taktir kendisine aittir. Siyasi partileri ziyaret ediyorum. Memleket Partisi’ni de ziyaret edeceğim. Birinci turda bu işi alıp Türkiye’yi artık ikinci kez yormamak gerekiyor” diye konuştu.

Bu arada Millet İttifakı liderleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile bugün depremlerden etkilenen Malatya’yı ziyaret edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP