Kılıçdaroğlu’ndan Hüseyin Baş’a ziyaret…

Kılıçdaroğlu’ndan Hüseyin Baş’a ziyaret…

ABONE OL
17 Mart 2023 18:13
Kılıçdaroğlu’ndan Hüseyin Baş’a ziyaret…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret etti.

BTP Genel Merkezindeki seçim gündemli yapılan, saat 15.00’te başlayan görüşme bir saat sürdü.

Görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu “Değerli basın mensupları Bağımsız Türkiye Partisi’ni ziyaret ettik. Sayın genel başkan ve arkadaşlarıyla beraber olduk. Türkiye’nin pek çok sorunu dile geldi bu toplantıda. Devlette liyakatten ekonomiye, üniversitelerden depreme kadar pek çok konu hakkında karşılıklı düşüncelerimizi ifade ettik. Güzel bir ev sahipliği yaptılar. Sayın genel başkanın şahsında partisine de yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Baş da değerlendirmesinde “Sayın genel başkana nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisinin de ifade ettiği üzere çok verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendileri bir siyasi tecrübe abidesi, benim için de çok verimli ve faydalı bir sohbet oldu. Türkiye’nin birçok meselesinin istişare ettiğimiz bir toplantı oldu. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde kendilerine başarılar diliyorum. Umuyoruz Türkiye adına çok güzel günler göreceğimiz bir süreçte olacağız. Biz de Türkiye adına, Türkiye’nin yarınları adına inşallah çalışmalarımızı yapıp kamuoyuyla süreç içerisinde paylaşacağız” sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP