“Ahbap da bizim AFAD da bizim…”

“Ahbap da bizim AFAD da bizim…”

ABONE OL
10 Şubat 2023 20:03
“Ahbap da bizim AFAD da bizim…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deprem sonrası en büyük yardımların yapıldığı sivil toplum kuruluşu Ahbap’ın Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent sosyal medya hesabından birkaç defa açıklama yapma gereği duyarak AFAD ve devlet kurumları ile birlikte işbirliği içerisinde çalıştıklarını, rakip olmadıklarını belirtti.

Levent konuya ilişkin son paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Koordinasyonunun başındayım ve sosyal medyaya bakamıyorum bile. Aranızda beni seven varsa gerçekten varsa bir twit istiyorum. Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat! Afad da bizim Ahbap da!”

Yardımların büyük çoğunluğunu AFAD yerine Ahbap platformuna aktarılıyor olması hükümete yakın medya ve sosyal hesaplarda kimileri tarafından eleştiri konusu edilmeye başlandı.

Ahbap’ın hedef olarak gösterildiği haberler ile tweetlerde yaşanan artış konunun siyasallaşmasına, yardım organizasyonu üzerinden toplumda bir kutuplaşmaya neden olduğu belirtiliyor.

Haluk Levent de böyle bir durum olmadığını, aksine herkesin, tüm kurum ve organizasyonların aynı amaç için hareket ettiğini ve ortada bir düşmanlık veya rekabet olmadığını dile getiriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP