“İnsanlar doğdukları yerde yaşayamıyor!”

“İnsanlar doğdukları yerde yaşayamıyor!”

ABONE OL
30 Aralık 2022 18:27
“İnsanlar doğdukları yerde yaşayamıyor!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, TÜİK’in geçen yıl 408 bin 165 kişinin İstanbul’dan göç ettiğini belirten verilerine ilişkin açıklama yaptı.

CHP’li Tekin’in, “AKP yüzünden insanlar doğdukları yerde yaşayamıyor” sözlerine de yer verdiği sosyal medya paylaşımı şöyle:

“TÜİK verilerine göre geçen yıl 408 bin 165 kişi İstanbul’dan göç etti. Bir zamanlar “taşı toprağı altın İstanbul” artık net göç veren bir şehir. En önemli sebep ekonomik. İnsanlar barınamıyor, enflasyon İstanbulluları vuruyor. AKP yüzünden insanlar doğdukları yerde yaşayamıyor.

Yıllarca İstanbul’a ihanet eden, betona gömen, İstanbul’un kaynakları ve zenginliğini bir avuç adamın eline verenler şimdi bu ranta yeniden çökmek için kirli oyunlar düzenliyor. İstanbul’u yaşanamaz hale getirenler bir kez daha harekete geçiyor.

Türkiye’de demokrasiden, milli egemenlikten yana olan herkes, “sandıkla gelen sandıkla gider” ilkesini korumak için elele vermek zorunda. AKP hiçbir değeri, ilkesi olmadığını gösterdi. Her şeyi yapabilecek bir iktidar var. Buna en büyük engel milletin hakkına sahip çıkmasıdır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP