Memleket Partisi vites yükseltecek

Memleket Partisi vites yükseltecek

ABONE OL
2 Kasım 2022 17:43
Memleket Partisi vites yükseltecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADANA/ OLAYNET – Geçtiğimiz Dönem Cumhurbaşkan Adayı Muharrem İnce’nin kurduğu ve genel başkanlığını yürüttüğü Memleket Partisi Adana’da vites yükseltecek. Kongre sürecini tamamlayan Memleket Partisi Adana örgütleri tüm kent genelinde vatandaşlarla buluşma etkinlikleri düzenleyecek.

Memleket Partisi Adana il Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Ağamulla, partisinin Adana’da kongre sürecinden güçlenerek çıktığını belirterek, bundan sonra tüm enerjilerini seçim çalışmalarına yoğunlaştıracaklarını ifade etti. İl örgütünün Sarıçam ve Yüreğir İlçe örgütleri ile birlikte Memleket Partisi’ni Adana’da atağa kaldıracağını kaydeden Ağamulla, Haziran 2023 ya da daha erken tarihte yapılacak genel seçimlere hazır ve iddialı olduklarını söyledi.

Ağamulla, “başta Sarıçam ve Yüreğir ilçelerimiz olmak üzere tüm örgütlerimizle eşgüdüm içerisinde çalışmalarımıza hız vereceğiz ve Memleket Partisi’ni Adana’da mevcut ittifakların önüne taşıyacağız” dedi. Ağamulla, bu kapsamda, önümüzdeki günlerde kent genelinde tüm mahallelerde sokmak sokak ev ev çalışmalar başlatacaklarını söyledi. Ağamulla, bu çalışmalarda hem yurttaşların dertlerini dinleyeceklerini hem de partilerinin sorunlara ilişkin çözüm önerilerini paylaşacaklarını belirtti.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP