Lojistikçiler Serbest Bölge’de…   

Lojistikçiler Serbest Bölge’de…  

ABONE OL
26 Kasım 2022 12:35
Lojistikçiler Serbest Bölge’de…   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MERSİN/ Olaynet– Anakent Belediyesi Kariyer Merkezi, gerçekleştirdiği projelerle gençlerin mesleki ve kariyer gelişimlerine destek oluyor. Kariyer Merkezi’nin öncülüğünde yaşama geçirilen Yetenek Dönüşüm Projesi, iş arayanlara, öğrencilere, gençlere Mesleki Eğitim, Kariyer Rehberliği ve İş Arama Danışmanlığı’ hizmetlerini bir paket olarak sunuyor.

Kariyer Merkezi, Yetenek Dönüşüm Projesi çerçevesinde işgücü piyasasında yer alan firma ve kurumların personel gereksinim analizlerine uygun mesleklerde mesleki eğitimler açarken, kursiyerlere sunulan iş arama becerileri eğitimleriyle de istihdam edilebilirliklerinin artması amaçlanıyor.

Anakent Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, birçok alanda mesleki eğitimler düzenlediklerini, lojistik elemanı kursu için Yenişehir Halk Eğitim Merkezi ile Toros Üniversitesi’nin işbirliği yaptıklarını belirtti. Özada, proje çerçevesinde lojistik elemanı kursiyerleri ile profesyonel yöneticileri sık sık bir araya getirmelerinin ve firmalara düzenlenen teknik gezilerin öneminin altını çizdi.

Mersin Serbest Bölge’nin hem kent, hem de ülke ekonomisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Özada, kursiyerlerin bu tür teknik gezilerle kursta öğrendikleri teorik bilgileri, sahada uygulanış biçimleri ile desteklediklerini söyledi.

Mersin Serbest Bölge yetkilileri tarafından üretim alanları, ticaret hacmi, firmalar hakkında yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından, Mersin Limanı ve firma ziyaretleri sonrasında da teknik gezi gerçekleştirildi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP