Altılı masa anayasası!

Altılı masa anayasası!

ABONE OL
26 Kasım 2022 12:48
Altılı masa anayasası!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rifat SERDAROĞLU

Bir “Seyit Rıza” aşığı, bir “FETÖ” sevdalısı, bir Said-i Nursi talebesi, üç tane de “İhvan” hayranı bir araya gelip, binlerce yıllık Türk Devletine ve 84 Milyonluk Türk Milletine “YENİ ANAYASA” yapmaya kalkışırlarsa ortaya ne çıkar?

Anayasalar, milletle devletin karşılıklı olarak bağıtladıkları bir
Sosyal Mukaveledir.”
Olabildiğince geniş bir uzlaşma ile yapılmalıdır.
Bu ülkede yaşayan herkesi ve gelecek nesilleri yakından ilgilendiren Anayasa yapma işi, uzmanlardan oluşan “Kurucu Meclisin” görevidir ve toplumun en önemli işidir.
Türk Milletinin önüne “Biz Yeni bir Anayasa yapacağız” iddiasıyla çıkan siyasetçilerin geçmişleri, kişilikleri, birikimleri bu yüzden çok önemlidir.

Bir siyasetçi; 16 Nisan 2017 Referandumunda, “TEK ADAM” dikta yönetiminin kabulü için çalıştı ve savundu ise, bugün “Tek Adam” dikta yönetiminden şikayet ediyor ve değiştirelim diyorsa o siyasetçiye asla güvenilmez!

Siz, T.C Devleti Hükümetlerinde 13-14 yıl Bakanlık, diğeriniz Başbakanlık yapacaksınız ve savunduğunuz sistemin, ülkeyi çökme noktasına getireceğini göremeyeceksiniz.
Siyaset dilinde buna “Siyasi Körlük” değil, “Siyasi İhanet” denir.

Siz, daha 2-3 yıl önce “Türkiye’nin Said-i Nursi gibi bir lidere ihtiyacı var” diye gazetelere çarşaf-çarşaf beyanat vereceksiniz ve bugün karşımıza geçip “Biz Yeni bir Anayasa yapacağız” diyorsanız, size kimse inanmaz.

Siz, “Ben FETÖ’cu değilim” diyeceksiniz ama, “FETÖ’nun Türkiye’ye gelişi, Humeyni’nin İran’a gelişinden çok daha muazzam olacak” diyen adamı, Genel Başkan Başyardımcınız yapacaksınız.
Bir taraftan da TV canlı yayınında “Ben Türkiye’deki Cemaat ve Tarikat önderlerinin tamamını yakından tanırım” diyeceksiniz ve “Biz Yeni bir Anayasa yapacağız” diyeceksiniz.
Siz Türk Milletini saf mı zannediyorsunuz?

Siz, önce Osmanlıya sonra da genç Türk Devletine isyan edip, Türk askerlerini katleden Atatürk’e hakaret eden İngiliz uşağı Seyit Rıza adlı eşkıyanın heykeline çiçek bırakacaksınız ve onu ululayacaksınız, sonra da “Biz Yeni bir Anayasa yapacağız” diyeceksiniz!

Bir taraftan “Anayasanın değiştirilemez maddeleri, ortam müsait olduğunda değiştirilebilir” diyeceksiniz, programınıza “Türkiye’de eğitim dili Türkçenin yanında Kürtçe ve Arapça” olacaktır yazacaksınız, Türkiye’yi eyaletlere bölecek “AB Yerel Yönetimler Şartını imzalayacağız” diyeceksiniz ve “Biz Yeni bir Anayasa yapacağız” diyeceksiniz!

Amerikan kovboyları, İngiliz anahtarları, İhvan ve Fetö elemanları bir araya geleceksiniz ve yeni bir anayasa yapacaksınız ha!
Siz yapmak değil, yıkmak için bir araya gelmiş acemilersiniz.

Altınız bir araya gelin, Anıtkabir’e gitmeye kalkın, üçünüzün nefesi yarı yolda kesilir, gidemezsiniz. Atatürk ilke ve devrimlerinden nefret edersiniz.
Laik Cumhuriyeti istemezsiniz.
Herbiri, dinimizi ticaret malzemesi olarak gören cemaat ve tarikatlara dokunamazsınız.
4-6 yaş arasındaki bebelerin, yobazlar tarafından birer Taliban Militanı olarak yetiştirilmesine karşı çıkıp, mevcut anayasanın 174’ncü maddesini uygulayabilecek misiniz?

Lütfen bırakın artık Türk Milletini aldatmayı!
Seçim ve sandık güvenliğini nasıl sağlayacağınızı anlatın Türk Milletine!
Yoksa yine on binlerce sandığı boş bırakıp, yeni bir Ekmelettin sürprizi mi hazırlıyorsunuz?

26 Kasım 2022

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP