Dünya Lions Hizmet Günü’nü Kutladılar… 

Dünya Lions Hizmet Günü’nü Kutladılar… 

ABONE OL
10 Ekim 2022 14:06
Dünya Lions Hizmet Günü’nü Kutladılar… 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OLAYNET/ Seray Levent- Adana Taşköprü Lions Kulübü bu dönem de Lionlar için önemli bir gün olan 8 Ekim Dünya Lions Günü’nün de hizmetlerini sürdürdüler.

Dönem Başkanı Ln.Melahat Atasözü, günün önemine ilişkin değerlendirmeler yaparken “8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü”1971’de Melvin Jones’un çabaları ile ilk adımlarını atan Lions hareketinin Genel Kurludur.  Bugün tüm dünyadaki lions kulüpleri 8 Ekimde mutlaka önemli bir etkinlik yaparak bugünü kutlar. Biz de bu yıl Altı Nokta Körler Vakfı’yla işbirliği yaparak 8 Ekim günü yapacağımız etkinliği burada gerçekleştirdik. Vakıf başkanının önderliğinde ihtiyacı olan kardeşlerimize beyaz baston teminini sağladık. Emeği geçen herkese ve bağışçılarımıza tek tek teşekkür ederiz.” dedi.

Vakıf üyesi müzisyenin akordeon çalarak hem herkesi eğlendirmesi, hem de İzmir Marşıyla Ata’yı anması saygıyla karşılandı.

Ayrıca kulüp kurucu başkanı Ln.F.Nurcan Özdemir özellikle Vakıf üyelerinin konukseverliği için herkese teşekkür etti. Eski dönem  Adana şubesi  başkanı, şimdi ki Kent Konseyi Engelli başkanı Osman Alıcı vakıfla ilgili bilgileri paylaştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP