KHK’LI işçilere 20 bin tl banka promosyonu

KHK’LI işçilere 20 bin tl banka promosyonu

ABONE OL
30 Eylül 2022 15:42
KHK’LI işçilere 20 bin tl banka promosyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OLAYNET/ Adana-  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay başkanlığında, kadrolu işçi, memur ve sözleşmeli personellerin ardından, KHK’lı çalışanların banka promosyonu ihalesi anlaşmayla sonuçlandı. 1906 çalışanı kapsayan promosyon ihalesini kazanan İş Bankası kişi başına tek kezde 20 bin TL promosyon bedelini çalışanların hesabına yatıracak.

Seyhan İmar A.Ş. bünyesinde çalışan KHK’lı işçilerin banka promosyonu ihalesi dün Meclis Salonunda gerçekleştirildi. 7 bankanın katıldığı ihalede öneriler alındıktan sonra gerçekleştirilen açık artırmada sonucunda, 40 aylık dönemi kapsayan ihaleyi 1906 işçinin her biri için tek seferde 20 bin TL önererek en yüksek promosyon bedelini veren İş Bankası kazandı.

KHK’lı belediye işçileri için rekor olarak kabul edilen bu rakamla belediye çalışanlarının yüzü gülerken, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, promosyona ilişkin “Her zaman emekten ve emekçiden yana olduk. Çalışanlarımızın daha önce aldığı promosyon bedellerinin ekonomik kriz koşullarına uygun olarak güncellenmesi için çalışanlarımızın talebi doğrultusunda, sendikaların temsilcileriyle birlikte uyum içinde çalıştık. Önce kadrolu işçilerimiz, memurlarımız ve sözleşmeli personellerimizin, şimdi de Seyhan İmar AŞ bünyesinde çalışan KHK’lı işçilerimizin banka promosyonu ihaleleri gerçekleştirildi. Emekçilerimizin elde ettiği bu önemli kazanımların diğer belediyelere de örnek olacağına inanıyorum. Tüm emekçilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle harcasınlar” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP