Çılgın adaylık senaryosu

Çılgın adaylık senaryosu

ABONE OL
15 Ağustos 2022 13:38
Çılgın adaylık senaryosu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, bugünkü yazısına “Duyduğum en çılgın adaylık senaryosu” başlığını atarak kulislerde dolaşan ‘çılgın’ adaylık senaryosundan söz etti.

Par, yazısında şu senaryoyu anlattı:

“Seçim tarihi açıklandığı anda öncülüğünü Ümit Özdağ’ın yapacağı bir grup yüz bin imza toplayarak Mansur Yavaş’ı aday gösterecek. Buna karşılık bir başka grup da yüz bin imza toplayarak Ekrem İmamoğlu’nu aday gösterecek. Tabii bu imza sayıları yüz binle kalmaz, milyonu bulabilir. Her ikisinin de iradesi dışında gerçekleşecek bu durum karşısında halkın isteğine rıza göstermek dışında yapacakları pek bir şey kalmayacak.O dakikadan sonra 6’lı masadan Kılıçdaroğlu’nun adının çıkıp çıkmamasının bir önemi kalmayacak. Seçimde asıl yarış Cumhurbaşkanı Erdoğan ile muhalefet adayı arasında değil, İmamoğlu ve Yavaş arasında geçecek.

Bunun gerçekleşme ihtimali zayıf, uçuk bir senaryo olduğunu söylemem üzerine, “Benim öne sürdüğüm bir şey değil. Birileri bunu ciddi ciddi pişiriyor.

Aday olmayı gerçekten düşünen ve belediye başkanları tehlikesini parti içinde bertaraf ettiğini zanneden Sayın Kılıçdaroğlu böylesi bir olasılığı da hesaba katıyor mudur acaba?”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP