Nevşehir’de yurttaş isyanı…

ABONE OL
5 Haziran 2022 10:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NEVŞEHİR- CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ile Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan’a pazar yerinde yurttaşlarla bir araya geldi. İki vekile sorunların anlatan yurttaşlar dertlerini anlattı, her geçen gün daha da derinleşen yaralarına çözüm bulunmasını istedi.

Pazar yerinde bir simit satıcısı “Ben gazi askerim.  Bataktayım, sıkıntıdayım. 10 kuruş kazanmak için çalışıyorum. Siftah yapamıyorum. Un 460 lira oldu dün. Evvelsi gün 380 liraydı” dedi.

Pazar yerlerinde züccaciye eşyaları satan yurttaş ise, “Çaydanlığın en iyisi 100 liraydı, şimdi 450 lira oldu. Vatandaş alamıyor, biz satamıyoruz. Mazot 26 lira olmuş. Biz ne yapacağız” diye içini döktü.

Yakınmaları dinleyen CHP’li Barut ile Sarıaslan ise “Ne yazık ki halkımız kan ağlıyor. Kimsenin yüzü gülmüyor. Tarımın, turizmin ve ticaretin anlam bulduğu bu topraklarda çifçisinden esnafına, turizmcisinden iş insanına, öğrencisinden işçisine, memurundan emeklisine kimse halinden memnun değil. Kentimizin ve insanların çok fazla sorunu var. Sorunların çözümü için var gücümüzle gerçekçi projeler ışığında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AKP’nin 20 yılda ülkemizi ve Nevşehir’imizi getirdiği yerden kurtarmak için gayret ediyoruz. Yaşanabilir bir Türkiye’ye mutlaka halkın iktidarında kavuşacağız” açıklamasında bulundu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP