Kim kimi trollüyorsa…

Kim kimi trollüyorsa…

ABONE OL
31 Temmuz 2022 13:14
Kim kimi trollüyorsa…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Rıza ÖZKAN

Konuk olduğu bir programda “Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı” şeklindeki paylaşımı gerçek sanan ve konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Melih Gökçek, sözlerine açıklık getirdi.

Yaptığı açıklamada trollendiğini kabul eden Gökçek “Demek ki bundan sonra daha dikkatli olmam lazım” dedi.

LOZAN’DA ANLAŞTILAR YALANINA DEVAM…

Melih Gökçek, halkı İslam ile aldatan çevrelerin, Lozan’da gizli maddeler olduğu ve bu nedenle yer altı rezervlerimizin değerlendirilemediği yalanına paralel açıklamalarında jelibon rezervi keşfine dair şu değerlendirmede bulunmuştu:

“Araştırmış bulmuş ve kapatmışlar. Buralarda petrol olduğu ortaya çıkıyor. Bugüne kadar bunları araştırtmamışlar bile. Şimdi hepsini teker teker buluyor. Sadece Adana’da bulduğu 1 milyar. Adana’da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama gelmiyor bilmiyorum. Bugünkü medyaya baktım.”

Sunucunun “Fake falan olmasın başkanım?” sorusuna ise Gökçek “Hayır fake değil. Resmî şey. Arka arkaya bulunuyor.” cevabını verdi.

UTANMAZLIĞIN SINIRI YOK!

Bu kadar cahil insanların ülkenin kaderi hakkında güç sahibi olmalarının ülkemize yüklediği kadersizlik bir yana, bu insanların cehaletlerinin ortaya çıkmasından gocundukları, utandıkları,

nedamet getirdiklerine dair de en küçük bir işaret yok.

Nitekim, Gökçek de, cehaletinin ortaya çıkmasından sonra, her zaman sahip olduğunu gösterdiği pişkinlikle, “Ne kadar solcu varsa aklınca alaya başlamış” diyebiliyor.

Sanki kendi cehaletinin sorumlusu solcular gibi…

Kaldı ki, Gökçek büyük ihtimalle bunu da bilmiyor ki, -kendisinin bilgi seviyesiyle dalga geçenler sadece solcular değil, bütün Türkiye!

Yani, kimse kendisini trollemiyor. Sadece, var olan gerçek Melih Gökçek kendisini topluma gösteriyor.

Ayrıca, kim kimi trollüyorsa, kendi hesabına…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP