CHP’li Bakan “intiharları” sordu…

ABONE OL
18 Haziran 2022 14:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, son günlerde yaşanan polis intiharlarını gündeme taşıdı.

CHP’li Bakan, sosyal medya hesabı twiter üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelttiği paylaşımında “hemen her gün bir polisin intihar haberini alıyoruz. Polisler intihar ediyor Süleyman Soylu! Eşlerini ve çocuklarını da öldürüp, intihar ediyorlar! Daha ne olması gerekir bir şeyler yapmanız için” sözlerine yer verirken şunları belirtti:

“Bu hafta biri Batman’da diğeri İzmir’de iki korkunç olay meydana geldi. İki polis, önce eşini ve çocuklarını öldürdü, sonra intihar etti. Bir kadın ve üç çocuk öldü. Aileler yok oldu. Batman’da çocuklardan biri o an başka yerde olduğu için hayatta kaldı.

Olayların detaylarını ve fotoğraflarını paylaşmak, bu çok acı olayları daha fazla dolaşıma sokmak istemiyorum. Bu insanların anneleri, babaları, yakınları var; hayatta kalan o yavrunun önünde bir hayat var. Ancak kamuoyunun ve ülkeyi yönetenlerin dikkatini çeksin istiyorum artık!

Hiçkimse bu yaşananları görmezden, duymazdan gelmemeli. Her gün bir polis intihar ediyor. Bu hayatın doğal akışına uygun değil! Polisler nasıl bir psikolojik şiddete maruz kalıyor ki ailelerini yok edip intihar edecek noktaya gelebiliyor? Bu olanlara kim, nasıl sessiz kalabilir?

Süleyman Soylu bir kez daha söylüyorum; hemen her gün bir polisin intihar haberini alıyoruz. Polisler intihar ediyor Süleyman Soylu! Eşlerini ve çocuklarını da öldürüp, intihar ediyorlar! Daha ne olması gerekir bir şeyler yapmanız için?

Söylediğiniz her şey takdire şayan ama sizin değil üyesi olduğunuz siyasi partinin samimiyetine inanmıyoruz. ! Bunca giden canları , şehit olarak gitmiyorlar üstelik intihar ederek gidiyorlar sebepleri belli. Sizden başka neden hiç bir CHP’li konuşmuyor ?”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP