AKP’ye hem aferin hem de bravo!

ABONE OL
12 Haziran 2022 09:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rifat SERDAROĞLU

AKP’li dostlarımız hep bize sitem eder; “Serdaroğlu hep bizi eleştirirsin!
Bizim yaptığımız iyi bir iş yok mu? Bu kadar mı bize karşısın?”

Hiç öyle şey olur mu? Bizde güzel bir laf vardır; “Yiğidi öldür ama hakkını ver!”
Biz, yanlışı eleştirdiğimiz gibi, doğruyu güzeli de alkışlarız! Yeter ki karşımızdaki “yiğit” deyişini hakkıyla kazansın!

AKP, yeni “Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Yasasını hazırladı ve TBMM’ye sundu. Yasa 22 Nisan 2022’de kabul edildi ve yürürlüğe girdi.

Bu yasa, Futbol Kulüplerini borç batağından kurtarmak ve altyapılarını güçlendirmeyi amaçlıyor. Kulüp yöneticileri görevden ayrıldığında, kendi döneminden sorumlu olarak, yaptığı borçlar, ya da aldığı yanlış kararların hesabından sorumlu olacak!

Yani bir futbol kulübünün başına biri gelecek, gereksiz transferlerle, yanlış yönetimle kulübü borç batağına sokacak, kendi reklamını yapıp defolup gidecek, borçlar hiç günahı olmayan yeni yönetimin başına kalacak!
İşte bu yeni yasa bu soygunu önlüyor ve borçlanmaya bir sistem getiriyor. Doğrusu da budur! Bu yüzden, AKP Genel Başkanı Erdoğan’ı, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi ve yasayı onaylayan CB Erdoğan’ı kutluyor, tebrik ediyor ve hem aferin hem de bravo diyorum…

Son 20 yıldır çapsız yöneticiler yüzünden ne kadar zarara uğradığımızı unuttunuz mu?
Unakıtan denen bir Maliye Bakanımız vardı, komik bir adamdı. Türk Milletinin binbir zorlukla yarattığı eserler için “Satarım arkadaş, babalar gibi satarım” dedi ama eşi Ahsen Hanım “Yüce Rabbim bize Cleveland dedi” deyince, kuyruğu titretip gitti! Öteki tarafta neyi babalar gibi satıyor, henüz bilmiyoruz!

Sonra başımıza bir “Milli Damat” felaketi geldi. Merkez Bankası kasasından
128 Milyar Dolarımız buhar oldu uçtu, giderken Damadı da götürdü. O günden beri ne damattan ne manken arkadaşından ne de ailesinden haber alamadık.

Atalarımız boşuna dememişler; “Eteri gider, beteri gelir” diye, gitti damat Nebati denen ekonomi dehası bir ağa, geldi!
Akla bilime öylesine aykırı uygulamalar yaptı ki, Merkez Bankası rezervlerimiz EKSİ 60 Milyar Dolara düştü. Yani kasamızın dibi delindi!

Erdoğan çıktı tv’lere ve dedi ki; “Ne konuşuyorsunuz yahu! Ekonominin sorumlusu benim, ben! Ben ekonominin kitabını yazdım” dedi!

Anladık da, hep kazıklanan bizler oluyoruz, yani olan Türk Milletine oluyor!
Unakıtan gitti! Kazıklar bize kaldı!
Bebecan geldi, çıkrıkçılar yokuşunda ne öğrendi ise, İngiliz tefecileri abileri ne dediyse yaptı. Telekom dahil Cumhuriyetin tüm eserlerini üç otuz paraya sattı, borcumuz 3 misli arttı. Bebecan, hesabı abisi Erdoğan’a yükledi ve esas abisi Huber Abdullah’ın taşeronu oldu!

Önümüzdeki 15 gün içinde komedi yıldızı Nebati de görevden alınacak!
Alınsın alınmasına da, onun açtığı yarayı tedavi etmek Türk Milletine kalacak!

Arkadaşlar! Biz bu kadar yükün altından nasıl kalkarız?
Türk Milleti olarak, bu çapsızların yediği haltları niçin bizler ödeyelim?

İşte bu noktada, giderayak AKP’den bir istirhamımız var. Umarım Püskevitçi de bizi kırmaz!
Aynen Futbol yasasında olduğu gibi bir yasa çıkarsınlar ve borcu kim yaptıysa, kim ben ekonomistim deyip ocağımıza incir diktiyse borcu o ödesin kardeşim!

Türk Milleti olarak bizim işimiz, zeka ve bilim özürlü yöneticilerimizin yarattığı borçları ödemek mi yahu? Bıktık artık, bıktık!

Karga kadar aklınız yok mu?
Karga bile şeftaliyi yutmadan önce çekirdeğini alıp, poposuna sokup rahatça çıkarıp çıkaramayacağını ölçer. Sizler ödeyemeyeceğiniz borcu yapıp, yükünü Türk Milletinin sırtına yüklüyorsunuz!

Karga kadar aklınız, borcunuzu ödeyecek kadar cesaretiniz yok mu Badem arkadaşlar…

12 Mayıs 2022

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP