“AKP iktidarda kaldıkça daha kötü olacak!”

“AKP iktidarda kaldıkça daha kötü olacak!”

ABONE OL
2 Haziran 2022 09:59
“AKP iktidarda kaldıkça daha kötü olacak!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, AKP’nin bir yaşam sorunu olduğunu dile getirdi.

Sağlar, hangi partiye gönül verilmiş olursa olsun, herkese seslendiğini belirttiği paylaşımında “söz konusu olan vatanın, milletin, gençlerin, çocukların, hepimizin geleceğidir” diyerek, şunların altını çizdi:

“84 Milyona Sesleniyorum! Türkiye büyük bir yıkım ve çöküşle karşı karşıya. AKP, yarattığı ekonomik buhrandan, sığınmacı sorununa; yolsuzluktan, israftan, ülkenin yabancılara satılmasına; yasaklardan, demokrasinin, adaletin yok edilmesine kadar artık bir beka sorunudur.

Hangi partiye gönül ve oy vermiş olursa olsun, kimseyi ayırmadan ülkesini seven bütün yurttaşlaradır çağrım. Çünkü bu iş artık parti ve kişi tutma meselesini çoktan aştı. Söz konusu olan vatanın, milletin, gençlerin, çocukların, hepimizin geleceğidir.

AKP milletin çaresizliğini görmüyor, feryadını duymuyor, derdine çare aramıyor. Koltuk derdindeki bir avuç kişi, iktidar gücüyle adeta 84 milyonu esir almış durumda. Ellerindeki yandaş medyayla, ürettikleri boş söz ve yalanlarla sadece milleti kandırıyor ve oyalıyorlar.

AKP iktidarda kaldıkça, bugünümüz dünden kötü, yarınımız da bugünden daha kötü olacak. AKP sırf iktidarda kalabilmek için, millet olarak bizi ayrıştırıp bölmek, ülkemizi bir ve birlikte olup AKP’nin elinden kurtarmamıza engel olmak istiyor.

Artık YETER! Canımıza tak etti. AKP’nin bu kirli oyun ve söylemlerine asla gelmeyeceğiz. Çünkü biz biriz ve 84 milyon Türkiye’yiz. Hiçbir ayrımız gayrımız yok. Birlik olup ülkemizi AKP’nin elinden seçimde kurtaracağız. Buna mecburuz. Çünkü başka Türkiye yok!”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP