Öğrenim yardımları için başvuru sürüyor…   

Öğrenim yardımları için başvuru sürüyor…  

ABONE OL
3 Kasım 2021 17:12
Öğrenim yardımları için başvuru sürüyor…   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Anakent Belediyesi’nin ‘2021-2022 Ön Lisans, Lisans Öğrenim Yardımları’ndan yararlanmak isteyen öğrenciler için son başvuru başvurular sürüyor.

Öğrencilerin lisans ve ön lisans eğitimine başladıkları kent ayrılmaksızın anne ya da babasının Mersin’de ikamet etmesi koşuluyla yatırılan tutarlar, öğrencilere eğitim giderleri için destek oluyor. Başvuruları uygun bulunan lisans öğrencilerine 1600, ön lisans öğrencilerine ise 500 TL’lik öğrenim desteği sağlanacak. Yardımlardan yararlanmak isteyen öğrencilerin, başvurularını yaptıktan sonra ikametlerine en yakın Mersin Anakent Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’ne evraklarını teslim etmeleri gerekiyor.

Öğrenciler, Anakent Belediyesi’nin resmi web sayfası olan www.mersin.bel.tr adresinde ‘duyurular’ kısmında açılan ‘2021-2022 Ön Lisans Öğrenim Yardımı Başvuru’ ile ‘2021-2022 Lisans Öğrenim Yardımı Başvurusu’ linklerinden giriş yaparak formu dolduracak. İstenilen belgeleri başvuru formuna fotoğraf ya da PDF olarak yükleyecek olan öğrenciler, 19 Kasım’a kadar ön kayıt başvurularını tamamlayabilecek. Öğrenciler, ön kayıt yaptıktan sonra sistem tarafından verilen 4 haneli kayıt numarası ile Anakent Belediyesi’nin Kurs Merkezleri’ne evraklarını teslim edebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP