“Mutfakta yangın var” diyenlerin alayı sahtekardır!
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “Mutfakta yangın var” diyenlerin alayı sahtekardır!

“Mutfakta yangın var” diyenlerin alayı sahtekardır!

ABONE OL
30 Kasım 2021 16:52
“Mutfakta yangın var” diyenlerin alayı sahtekardır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis’teki grup toplantısında da şu açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin açıklamalarının öne çıkanları şöyle:

“Merkez Bankası’nın rezevlerinin eridiği yalanına bel bağlayan zillet ittifakı 128 milyar doları soracağına, adamlıklarının nerede olduğunu açıklamak mecburiyetindedir.  Ekonomi rakam oran yüzde matematik grafikten çok daha öte bir alandır. Modası geçmiş ekonomik düşünceler, miras aldığımız kör noktalardır. 

Ekonomide yeni bir hikayeye, yeni bir zihniyete ihtiyacımız olduğunu görmeliyiz. Önümüzde dökülen bentleri birlikte aşmalıyız. Türkiye ekonomisinin yapısal zaafları vardır ve bellidir. Ancak hiçbiri çözümsüz görülmemelidir. 

‘Geliyor gelmekte olan’ diyorlar ya biz de ‘Gidiyor gitmekte olan’ diyeceğiz. Sonra da gelmeden gittiklerini göreceğiz. Sonra da gelmeden gittiklerini göreceğiz. Davetsiz gelenin mindersiz oturacağını göstereceğiz.

Fırsatçıların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Enflasyonla mücadelede gönül birliğini hayata geçirmeliyiz. Mal ve hizmet üreten firmalarımızın temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri milli dayanışmamızın manevi harcıdır.

Diyorlar ki ‘mutfakta yangın var’, diyorlar ki ‘Erdoğan gitmeden bu çözülemez’. Yalan bunlarda, saptırma bunlarda, bunların alayı sahtekardır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile gücümüze güç katacağız. 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP