Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İlhan Karaçay

Ekmek-döner satışından ünlü Vogue Dergisinin genel yayın müdürlüğüne

13 Yaşında Hollanda’ya gelen bir babanın kızı olan Yeliz Çiçek ünlü moda dergisi Vogue’nun Hollanda baskıları yönetmeni oldu.

Amerika’nın, Türkiye dahil, pek çok ülkede yayınlanan dergisine yönetmen olan Çiçek, ‘İddialı olmayı babamdan öğrendim’ diyor.

Afbeelding met persoon, muur Automatisch gegenereerde beschrijving

Amerika’nın en sevilen moda dergisi Vogue’nun Hollanda baskılarına Genel Yayın Yönetmeni olarak getirilen Türk kızı Yeliz Çiçek, Hollanda medyasının en çok söz ettiği kişi oldu.

Seçici ve özgün bir bakış açısı, görsel şölen ile kadınları merkezine alan bir üslup ile yayın yapan Vogue’nun Hollanda baskılarını yönetecek olan Filiz Çiçek, şu anda LİNDA Dergisi’ni yönetiyor. Çiçek, daha önce de Glamour dergisinde yönetmen yardımcılığı yapmıştı.

Afbeelding met tekst, haarstukje, bril Automatisch gegenereerde beschrijving

Hollanda medyasına göre, Filiz Çiçek’in dünyaca ünlü bir dergiye yönetmen oluşunun ilginç tarafı, ikinci nesil bir Türk göçmenin, üçüncü nesil kızı olmasıdır.

13 yaşında iken babasının yanına göç eden bir Türk’ün kızı olan Filiz Çiçek, ileride bir moda dergisine Genel Yayın Yönetmeni olacağını aklından geçirmezken, iletişim bilimi tahsili yaparken, aynı zamanda babasının dönerci dükkânında, ekmek-döner satıyordu.

İddialı olmayı babasından öğrendiğini söyleyen Çiçek, Kökenim ve geçmişimden ötürü, katılım motivasyonum da esaslıdır. Vogue ile rengine, yaşına ve kökenine bakılmaksızın tüm kadınları mutlu etmeye çalışacağım. diyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER