Ezgi Mola’ya Oyuncular Sendikası’ndan destek…

Ezgi Mola’ya Oyuncular Sendikası’ndan destek…

ABONE OL
8 Ekim 2021 17:04
Ezgi Mola’ya Oyuncular Sendikası’ndan destek…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Batman’da, İpek Er’e cinsel saldırıda bulunup, yaşamını yitirmesine neden olduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Musa Orhan’a hakaret ettiği öne sürülen oyuncu Ezgi Mola ile Farah Zeynep Abdullah yalnız bırakılmadı.

Oyuncular Sendikası, konuya ilişkin sosyal medya üzerinden “Üyelerimiz Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah adına süreci yakından takip ediyoruz. Üyelerimiz ile her aşamada yan yana durarak dayanışma içinde olacağız” diyerek yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

 

Mahkeme tarafından açıklanan gerekçeli kararda, Mola’nın sosyal medya paylaşımında Musa Orhan’ı hedef aldığı belirtilip, “Dava konusu paylaşım tarihi itibariyle ayrı bir davada sanık olarak henüz yargılama aşamasında olan ve suçlu olup olmadığı konusunda kesinleşmiş bir mahkeme kararı olmayan katılana yönelik olarak, sanığın, ‘tecavüzcü, şerefsiz’ şeklinde paylaşımda bulunmak suretiyle katılanın onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek şekilde somut bir fiil isnat ettiğine kanat getirmiştir. Ayrıca ‘şerefsiz’ kelimesini kullanmak suretiyle de katılana yönelik olarak sövme eyleminde bulunduğu anlaşılmıştır” denilmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP