Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




Emine Ülker Tarhan yeniden CHP’de

Özgür Özel, Emine Ülker Tarhan’a parti rozetini takarak 12 yıl sonra CHP’ye dönüşünü duyurdu.

Özgür Özel, Emine Ülker Tarhan’a parti rozetini takarak 12 yıl

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, bir dönem CHP’de grup başkanvekili olarak görev yapan Emine Ülker Tarhan’ı kürsüye çağırdı. 2014’teki cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından aday seçimine tepki göstererek CHP’den ayrılan Tarhan, 12 yıl sonra yeniden partiye katıldı. Özel, Tarhan’a CHP rozetini taktı.

Kısa bir konuşma yapan Emine Ülker Tarhan, “Er ya da geç kurutulmuş toprakların yeniden renklendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Burada doğmuş olmanın onurunu ve acısını birlikte yaşamaya ‘evet’ diyorum. Algılarımızın silinmesine ve unutmaya ‘hayır’ diyorum. Çağırdınız geldim, eyvallah” sözleriyle dönüşünü duyurdu.

Özgür Özel ise “Bu partinin tüm değerlerini kucaklayarak, kimseye sırt dönmeyerek, omuz omuza iktidara yürüyoruz” sözlerini kullandı.