MHP Grup Danışmanı’nın görevine son verildi

MHP Grup Danışmanı’nın görevine son verildi

ABONE OL
24 Ekim 2024 14:57
MHP Grup Danışmanı’nın görevine son verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

soL’un haberine göre, Bahçeli’nin açıklamalarını eleştiren MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör görevden alındığını duyurdu.

X hesabından paylaşım yapan Güngör, partideki görevine son verildiğinin kendisine tebliğ edildiğini belirterek, “Bundan 24 sene önce Türk Milleti’nin sesi olan rahmetli babama uygulanan yöntem, tarafım için de söz konusu olmuştur” dedi.

“Bebek katiline umut hakkı vermeyi taahhüt edip, Yüce Meclisimizde konuşmasını teklif edebilenler, bunu alkışlayabilenler, bir Türk Milliyetçisinin söylenmesi gerekeni söylemesinden rahatsız olmuşlardır” diyen Güngör, şu ifadeleri kullandı:

“Makam ve şahsi ikbal için her şeyini vermeye hazır olanlara inat, dün olduğu gibi bundan sonra da eğilmeden, şahsi ikbal gütmeden yoluma devam edeceğim. Zira bana ve milyonlarca vatan ve devlet aşığı Türk Milliyetçisine ilham veren fikriyatın temeli budur. 

Türk Milliyetçiliği, Türk Milleti’nin sinesinden çıkmış olup, yalnız ve yalnız ona aittir. Ülkücülük ise Başbuğ’dan ve nice şehitten bize mirastır. Milletimizi ve Ülkümüzü, geçmişimiz ve geleceğimiz için tek kişi kalıncaya kadar müdafaa etmeye devam edeceğiz.”

Oğuzhan Güngör, babası eski MHP İçel Milletvekili Ali Güngör’ün Öcalan’ın idamının ve af tartışmalarının yaşandığı günlerde partiden ihraç edilmesine neden olan Meclis’te yaptığı konuşmayı hatırlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP