“Halkımızın istekleri bizim için önem taşıyor”

“Halkımızın istekleri bizim için önem taşıyor”

ABONE OL
15 Nisan 2024 17:44
“Halkımızın istekleri bizim için önem taşıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Ziyapaşa mahallesi sakinlerinin, “Oya Başkanımızdan yollarımızı yapmasını istiyoruz” istemi üzerine sorunları yerinde belirleyerek çalışmaları başlattı…

Seçim öncesinde sözünü verdiği gibi, Halkçı ve Katılımcı Belediyecilik anlayışıyla hareket ederek görevlerinin başında olduklarını belirten Tekin, çalışmalarına ilişkin şunları söyledi:

“Ziyapaşa mahallesi sakinlerimizin yollarının yapılmasıyla ilgili talebi üzerine belediye meclis üyemiz ve mahalle muhtarımız ile birlikte sorunları tesbit ederek çalışmaların başlanması ve bir an önce çözüme kavuşması için ilgili müdürlüğümüze gerekli talimatları verdik.  Halkımızın talepleri bizim için çok büyük bir önem taşımaktadır.

Bunun içinde çalışmalarımız belirlenilen program doğrultusunda gerçekleşmekte. Mahallelerimizdeki sorunların bizlere bildirilmesi durumunda gerekli hassasiyeti gösterip sorunun ortadan kalkması adına tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Vatandaşlarımız hiç merak etmesinler. Her geçen gün eksikliklerimiz giderilecek.”

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin belirleme çalışmasının ardından mahalle sakinleri ile esnafları ziyaret ederek söyleşti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP