DAP’lı vekilden CHP’ye; Topunuz gelin!

DAP’lı vekilden CHP’ye; Topunuz gelin!

ABONE OL
9 Nisan 2024 13:02
DAP’lı vekilden CHP’ye; Topunuz gelin!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– Demokrasi ve Atılım Partisi (DAP) Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Kahramanmaraş’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından düzenlediği basın Toplantısında da, seçim sonuçları, yerel yönetimlerdeki değişim ve partinin gelecek stratejileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimde CHP listesinde yer alarak milletvekili seçilen Karatutlu, açıklamasında seçimlerin genel anlamda iki güçlü aday arasında bir rekabet olduğunu belirterek, Kahramanmaraş’ta da benzer bir durumun yaşandığını, Yeniden Refah Partisi’nin üç, Cumhuriyet Halk Partisi’nin dört, AK Parti’nin üç ilçe aldığını vurgulamasının ardından “bırakın Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir milletvekillini topu gelse, hepsine verecek sözüm var” diyerek CHP’ye gönderme yaptı.

Karatutlu, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bırakın Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir milletvekillini topu gelse, hepsine verecek sözüm var “Cumhuriyet Halk Partisi’nden birkaç milletvekilinin ‘Sizi biz seçtirdik, biz şöyleyiz, biz böyleyiz’ diye kibirli, ukala davranışlarına müdahale edin. Bir ortaklık oluşmuş ve ortaklıktan kazan-kazan ilkesiyle insanlar bir şeyler kazanmıştır. Bu ortaklığın bitmesini ve partimize dönmemizi Sayın Kılıçdaroğlu istemiştir.

Biz her zaman buradayız zaten Kahramanmaraş’taydık 20-25 senedir bu şehirde yaşıyorum, herkes biliyor. Bu konuşmayı son kez yapıyorum, bundan sonra konuşmayacağım. Ama dediğim gibi, herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir milletvekillini topu gelse, hepsine verecek sözüm var. Bu şehirde dürüstlüğüyle tanınan ve alnının akıyla milletvekili seçilen en önemli kişilerden biriyim.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP