Bodrum’da Mandalinci, mazbatasını aldı…

Bodrum’da Mandalinci, mazbatasını aldı…

ABONE OL
3 Nisan 2024 19:54
Bodrum’da Mandalinci, mazbatasını aldı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla/ Olaynet– Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, 3 Nisan Çarşamba günü 11.00’de Bodrum Adliyesinde, Bodrum İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Adem Atasoy’dan mazbatasını aldı.

Törene CHP Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun ile Gizem Özcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz, CHP İlçe Başkanı Tuna Işın, CHP ilçe örgütü, yeni dönem belediye meclis üyeleri, partililer, geçmiş dönem belediye başkanı Mehmet Kocadon, Başkan Ahmet Aras ile Başkan Tamer Mandalinci’nin aile üyeleri ve muhtarlar, belediye birim müdürleri, personeller, basın mensupları ve çok sayıda yurttaşlar katıldı.

Mandalinci, Bodrum’da ilçe örgütü ile son derece güzel bir kampanya süreci yönettiklerini söyleyerek, şunları söyledi:

“Yaptığımız ve yapacağımız işleri, vizyonumuzu, gençliğin neden Türk siyasetinde daha aktif olması gerektiğini ve gençliğin enerjisi ile beraber Bodrum’da sorunların nasıl hızlı bir şekilde çözüleceğini ve Muğla Büyükşehir Belediyesinden tam olarak destek aldığımızda Bodrum’umuzu gerçekten nasıl bir cennetten köşe yapabileceğimizi anlattık.

31 Mart’tan beri sadece Bodrum’da, Muğla’da değil bütün Türkiye’de vatandaşlarımızın yüzünde mutlu bir tebessüm var. Biz sevince hasret kalmışız. 31 Mart’ta o mutluluğu ülkemize getirdik. Ve önümüzdeki ilk genel seçimde de tam anlamıyla bayramı yaşayıp hep beraber ülkedeki bu bizim silip attığımız, yok ettiğimiz, sandığa hapsettiğimiz kutuplaştırıcı ortamı bir daha bu topraklara girmemek üzere geldikleri gibi geri gönderiyor olacağız.

Gençliğimizden aldığımız enerjiyle ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği, gençliğe hitabetten aldığım emirle ve vizyonla önümüzdeki 5 yılda siz değerli Bodrumlular için durmadan yılmadan yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum.”

Muğla Anakent Belediye Başkanı Ahmet Aras ise ,seçmenin verdiği görevi çok iyi anlamak gerektiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“5 yıllık Bodrum tecrübemizle bundan sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkileriyle donanmış durumdayız. Bundan sonra hem Bodrum hem de bütün ilçelerimize sonsuz hizmet edeceğiz. Bu seçimi kazandık, aynı zamanda seçmenimiz bize icraatçı ve halkçı bir belediyecilik istediğinin mesajını verdi. Bizler her zaman demokrasiden yanayız. Bugün Türkiye Atatürk’ten yana, Cumhuriyet’ten yana bir karar vermiştir. Bizler, yeni yüzyılın Atatürk ilke ve inkılaplarıyla donanmış gençleri olarak bundan sonraki ilk hedefimizin sadece kendi ilçe ve illerimiz değil, bütün Türkiye olduğunu buradan duyuruyoruz.”

Van’daki olaylara da değinen Başkan Aras, seçilmiş belediye başkanının başkanlığının düşürülerek 2. sıradaki belediye başkanı adayına başkanlığın geçirilmesini de şu sözlerle kınadı:

“Van’dan gelen haberler hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Halkın iradesi elinden alınıyor. Bunlara meydan vermeyelim. Bizler her zaman demokrasiden yanayız. İtidalli olalım.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP