“Emeği ile geçinen seçmenin desteğini önemsiyorum…”

“Emeği ile geçinen seçmenin desteğini önemsiyorum…”

ABONE OL
4 Mart 2024 14:49
“Emeği ile geçinen seçmenin desteğini önemsiyorum…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Seyhan İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürürken, toplumun her katmanıyla buluşmaya özen gösteriyor.

Seçim çalışmalarında emeği ile geçinen insanların desteğine büyük önem verdiğini belirten CHP’nin kadın adayı Tekin son 2 günde semt pazarlarını, tekstil işçilerini, oto sanayi esnaflarını, Çakmak Caddesi esnaflarını, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğini, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini, dolmuş şoförlerini, Eğitim-İş Sendikasını, Dersimliler Derneği, ÇUKODER, KA-DER ile bir araya geldi.

Yerel seçimlerde başarının kent yoksulları ile güven temelli bir ilişki kurmaktan geçtiğinin farkında olduğunu söyleyen Tekin, sosyal belediyecilik ve sosyal yardım uygulamalarının genişletilerek nasıl devam edeceğini, merkezi hükümetin yeterince ulaşamadığı emekliler ve yoksullar için tamamlayıcı Projeleri olduğunu açıkladı.

Semt pazarları ziyaretlerinde yalnız halkın değil, pazar esnafının da sorunlarına kulak verdiğini belirten Oya Tekin, “Tenceresini kaynatmakta zorlanan insanlar ve günü zarar etmeden kapatmaya çalışan pazarcı esnaflarımızla dertleşiyorum. Onlara nasıl katkılar sunabileceğimi anlatıyorum. Göreceksiniz, projelerimle Seyhan yeniden bolluk ve bereketin merkezi haline gelecek” diye konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP