Cumhur İttifakı adayları bir araya geldi

Cumhur İttifakı adayları bir araya geldi

ABONE OL
6 Mart 2024 12:38
Cumhur İttifakı adayları bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana- Cumhur İttifakı Anakent Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AKP İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ile birlikte Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları ile bir araya geldi.

Ortak akıl, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ederek Adana için birlikte çalıştıklarını belirten Kocaispir, “Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğimiz Cumhur İttifakımızın kıymetli paydaşları ilçe belediye başkan adaylarımızla şehrimizin güzel yarınları için istişarelerde bulunduk. Birlikte kazanacağız, Adana Kazanacak” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde birliğin gücüyle Adana’nın, Adanalının kazanması için Cumhur İttifakı olarak sağlam bir irade ortaya koyduklarını belirten Başkan Kocaispir, hep birlikte Adana için yan yana omuz omuza çalışmayı sürdüreceklerini vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı:

“Adanalı hizmete susadı. Adanalı hizmet bekliyor, değişim istiyor. İnşallah hemşerilerimizin takdiri ile Cumhur İttifakı’nın tüm adayları 15 ilçemizde kazanacak. Vatandaşımızın her bir sorununu önemseyen bir anlayışla, şehrimizin merkezinden en ücra köyüne kadar her yerde hizmet, herkese hizmet ulaştıracağız. 1 Nisan’da Adana’da hizmetin ve huzurun hâkim olduğu yepyeni bir dönem başlayacak.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP