“Bu şehir 30 yıl geriye gitti!”

“Bu şehir 30 yıl geriye gitti!”

ABONE OL
25 Mart 2024 18:14
“Bu şehir 30 yıl geriye gitti!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul– Atatürk Havalimanı’ndaki AKP “Yeniden Büyük İstanbul Mitingi”nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şu anda karşımda 650 bin kişi var. Biz bu meydanda bir buçuk milyona alıştık” dedi.

Erdoğan, “Bu şehri, bu CHP zulmünden 31 Mart’ta kurtarmamız gerekiyor. Murat Kurum’la İstanbul’da yeni bir dönemi başlatacağız. Bunun için bir hafta çok çalışacağız” diye konuştu.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu şehir 30 yıl geriye gitti, Balya balya, bavul bavul paralar bir yerlerden gelip bir yerlere gidiyor. Kimse bu görüntülerin makul, mantıklı izahını yapamadı. Partiye bina alınmasından vergi kaçırmasına kadar pek çok şey söylendi. Ama hiç vicdanları rahatlatan hiçbir şey duymadık. Siyaset kirlendi. Bir tarafta sadece ben diyenler var, diğer tarafta sadece İstanbul diyenler var. Bir tarafta deprem tehlikesini umursamayanlar var, diğer tarafta projeleri hazır olanlar var. Geçtiğimiz 21 yılda İstanbul’a 1 trilyon 650 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. 1994’te bu şehrin emanetini devralırken, 2002’de Türkiye’yi yönetme sorumluluğunu üstlenirken hangi gayeyle hareket ediyorsak, aynı prensiplere bağlıyız. Onlar ne derse desin biz asla istismar siyaseti yapmadık. Kimlik siyaseti gütmedik. Kimsenin meşrebiyle kökeniyle hayat tarzıyla ilgilenmedik.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP