“Siyasi ayrım yok, halka hizmet var…”

“Siyasi ayrım yok, halka hizmet var…”

ABONE OL
11 Şubat 2024 16:40
“Siyasi ayrım yok, halka hizmet var…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mehmet Ali Kızıloluk’un CHP Belediye Başkan Adayı olduğu Feke’de seçim ofisinin açılışına katıldı.

Feke’ye çok önemli yol, asfalt, altyapı, su hizmeti yapıldığını söyleyen Karalar, asbestli su borularının da değiştirildiğini, yeni su isale hatları döşendiğini açıkladı.

Karalar, sözlerini şöyle sürdürdü:

Biz bütün zorluklara rağmen çok önemli işler yaptık. Bizim bu denli başarılı olabileceğimizi hiç tahmin etmiyorlardı. Oysa bizim yönetim biçimimiz bu kadar işi yapmamızı sağladı. Belediyenin borcu gelirinin 4 katıydı, şimdi gelir borcun 4 katı. 16 kat iyileştirme var. Tarihte görülmemiş bir iyileştirme yaşandı. Bu size daha fazla hizmet olarak dönecek. İş makineleri, otobüsler aldık, 3 alt geçit, 5 yeni bulvar yaptık. Bundan sonra Adana’ya kimse büyük köy diyemeyecek. Medyada son yıllarda Adana hep güzellikleriyle gündeme geliyor. Adana artık bir marka. İnsanlarımız ‘yaparsa Zeydan yapar’ diyor, bize güveniyor. Biz de yapıyoruz ve yapacağız.

Halkımıza hizmeti artırarak sürdüreceğiz. Feke’mize, diğer ilçelerimize, Adana’mıza, ülkemize ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete hep birlikte sahip çıkacağız.”

Konuşmaların ardından Feke’de seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP