“Halkımızın sesi bizim rotamızdır”

“Halkımızın sesi bizim rotamızdır”

ABONE OL
26 Şubat 2024 15:53
“Halkımızın sesi bizim rotamızdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Seyhan Belediye Başkanı ve İYİP Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Birlikte yönetip birlikte başarma ilkesinden hareket eden belediyecilik anlayışı ile hizmet ettiğini vurgulayan Akay, “halkımızın sesi bizim rotamızdır” dedi.

Seyhan’ın Yenidam, Gölbaşı, Dörtağaç, Köylüoğlu, Mürseloğlu, Koyuncu, Karayusuflu, Serinevler, Kayışlı ve Dervişler mahallelerinde halk ile buluşan Akay, “hizmetleriyle halkının sevgisini kazanan bir belediye başkanı olmanın gururunu yaşıyorum.  Mahallelilerimizin bana olan destekleri ve güvenleri için yürekten teşekkür ediyorum. Bu yolda beraber yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Akay, bugüne değin elde edilen başarılarda “birlikte yönetme” ilkesinin ön plana çıktığını, halkının istemleri doğrultusunda başarılı olduklarını vurgularken “bu hizmetleri yaptık, yine yapacağız. Yeter ki halkımız bize desteğini versin. Seyhan’ın kuzeyinden güneyine 96 mahallede, Seyhanlının güveniyle yola devam ediyoruz. Mahalle ziyaretlerinde halkımızın taleplerini dinleyerek not alıyoruz. Aldığımız talepler hizmet noktasında bize ışık tutuyor’ açıklamalarında bulundu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP