“Adayınıza söyleyin size hakaret etmekten vazgeçsin!”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “Adayınıza söyleyin size hakaret etmekten vazgeçsin!”

“Adayınıza söyleyin size hakaret etmekten vazgeçsin!”

ABONE OL
17 Ocak 2024 12:57
“Adayınıza söyleyin size hakaret etmekten vazgeçsin!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– CHP Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Gürsel Tekin, AKP İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un “Saatlerce eve gitmek bir kader olmaktan çıkacak. Yatırım yaparsan olur, dertlenirsen olur; biz dertliyiz” sözlerine tepki gösterdi.

Tekin, sosyal medya paylaşımında ““Sayın @RTErdogan adayınıza söyleyin artık size hakaret etmekten vazgeçsin” derken, şu sözlere yer verdi:

“Sayın @RTErdogan adayınıza söyleyin artık size hakaret etmekten vazgeçsin. Siz dertli değil miydiniz? Kadir Topbaş dertli değil miydi? 25 yıldır İstanbul trafiği dertsiz olduğunuz için mi çözülmedi? Hayır. TOKİ raporu var. İstanbul’a ihanet edildi. Emsal artışları ile verilen yoğunluk ve nüfus baskısına uygun altyapı yapılmadı. Şimdi İstanbul’da @ekrem_imamoglu ile altyapı devrimi yaşanıyor. Ancak sığınmacı ve kaçak göçmen sorunu, yabancılara konut satışı nüfus baskısını arttırıyor. Bu sorun çözülmeden İstanbul’da ne konut ne trafik sorunu çözülür. Adayınıza söyleyin dersini çalışsın. İstanbul’u bilmeyen biri İstanbul’a hizmet edemez!”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP