Envy Nıght Lıfe Bodrum’da açıldı

Envy Nıght Lıfe Bodrum’da açıldı

ABONE OL
8 Haziran 2023 12:20
Envy Nıght Lıfe Bodrum’da açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– Müzik ve eğlence dünyasında trendleri belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci ve işletmeci Özgür Aras’ın Bodrum-Yalıkavak’taki yeni kulübü ENVY Night Life dün akşam kapılarını bir partiyle açtı. ENVY Night Life’ta Beyoncé’nin son albümü ‘Renaissance’ için çıktığı dünya turnesi konserlerindeki parlak sahne dekorlarının benzeri kullanıldı.

Açılış partisindeki müzikler, şovlar, New York’un 70’lerde efsane olan unutulmaz kulübü Studio 54’ü anımsattı. Eğlence dünyasının zamansız markası Studio 54’ün ruhu dün gece ENVY Night Life’ı ele geçirdi. Dansçılarla birlikte kendilerini ritme kaptıran konuklar eğlencenin coşkusunu yaşadı.

Işık, lazer ve dans şovlarıyla, yaz boyunca ENVY Night Life yerli- yabancı ünlü müdavimleri, dünya standartlarındaki partileri, ev sahipliğini yaptığı seçkin davetleri, sıra dışı sürpriz şovları, heyecan verici, dinamik atmosferiyle bu sezon Bodrum gece hayatının merkez üssü olarak yaza damgasını vuracak. 

BEYAZ GECE

“Beyaz Gece” 27 yıldır Bodrum Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen, Bodrum’un en büyük sivil toplum projesi. Beyaz Gece’den elde edilen gelir özel gereksinimli bireylerin ve onların ailelerinin eğitim ve rehabilitasyonunu sağlamak amacıyla kullanılıyor. Bu yıl 13 Haziran Salı gecesi ENVY Night Life‘da gerçekleşecek Beyaz Gece’ye toplum, sanat, siyaset ve ekonomi alanlarında ülke çapında ünlü isimler katılacak.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP