“7 maddelik ıslâh faaliyetlerinin başlatacağını öngördük…”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “7 maddelik ıslâh faaliyetlerinin başlatacağını öngördük…”

“7 maddelik ıslâh faaliyetlerinin başlatacağını öngördük…”

ABONE OL
18 Haziran 2023 12:46
“7 maddelik ıslâh faaliyetlerinin başlatacağını öngördük…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen cemaatçi Ahmet Mahmut Ünlü resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, iktidarın “7 maddelik ıslâh faaliyetlerinin başlatacağını öngördüğünü” belirtti.

Cübbeli Hoca, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

Seçimlerden sonra hemen aşağıda zikredilen bu 7 madde gibi ıslâh faaliyetlerinin başlayacağını öngördüğümüz için seçimlerde sizi doğruya delâlet ettik. Allâh-u Teâlâ, bundan sonra da mahcûb etmesin ve kıymetli Cumhurbaşkanımız Tayyip Bey’i ve yeni bakanlarımızı, özellikle Millî Eğitim Bakanımızı millî eğitimi ıslâh hususunda, İçişleri Bakanımızı terörü bitirme konusunda, Çevre ve Şehircilik Bakanımızı depreme karşı bütün binaların kentsel dönüşümünde başarılı olma hususunda ve Dışişleri Bakanımızı kafirlerin oyunlarına karşı devletimizi koruma konusunda Allâh-u Teâlâ muvaffak eylesin, her birerlerini şerlerden muhâfaza eylesin. Âmîn!

1) Seçmene hakaret eden Mosso’ya konser verdiren Süleymanpaşa Bld. Bşk. Cüneyt YÜKSEL, istifa ettirildi.

2) CHP’ye oy vermeyen halka “p.zevenklik yapın” diyen Yunus GÜNÇE’nin oyunları iptal edildi.

3) İstanbul’da terör örgütü LGBT’nin yürüyüşleri yasaklandı.

4) Devletine milletine düşmanlık eden Berna LAÇİN’i Paris Büyükelçiliğinde krallar gibi ağırlayan Paris büyükelçisi görevinden el çektirildi.

5) MEB Bakanı Yusuf TEKİN, karne gününde öğrencilerine terör örgütü LGBT bayrağı önünde fotoğraf çekip sosyal medyasında paylaşan öğretmen hakkında yasal işlem yapıldığı açıkladı.

6) Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK/PYD terör örgütüne yapılan nokta operasyonlarda, 50’den fazla üst düzey terörist öldürüldü.

7) Son iki hafta içerisinde ülke genelinde FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlarda 400’e yakın FETÖcü yakalandı.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP