Seçer oyunu kullandı

Seçer oyunu kullandı

ABONE OL
28 Mayıs 2023 13:03
Seçer oyunu kullandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ Olaynet– Başkan Vahap Seçer, eşi Meral Seçer, oğulları Efe Seçer ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Turu’nda oylarını kullandı.

Yurttaşların ilk turda olduğu gibi 2.Tur’da da seçime yoğun bir ilgi göstermesinin önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Seçer, şunları söyledi:

“Halkın iradesinin genel ekseriyetinin sandığa yansıması açısından katılım oranı yüksekliği önemli. Bizim açımızdan önemli olan 86 milyonun selameti ve huzurudur. Ama kazanan biz olacağız. Bunun içinde Alo 185’i aramalarını istiyorum. Belediyemizden ekipler gelip kendilerinin oy kullanmasını kolaylaştıracaklardır. Halkın iradesinin genel ekseriyetinin sandığa yansıması açısından katılım oranı yüksekliği önemli. Ayrıca Türkiye’de artık seçimde bir fenomen olan seçim güvenliği konusu bir vaka haline gelmiş durumda. Demokrasi gelişmiş hiçbir ülkede seçim güvenliği konusunda toplum bu kadar endişe içerisinde olmaz. Çünkü o ülkede güvenilir bir devlet yapısı, devlet bürokrasisi vardır. Demokrasiyi içine sindirmiş yurttaşlarımızın da hassasiyetiyle, siyasi partilerin görevlerini tam olarak yerine getirmesiyle 2. Tur’da sandık güvenliği endişesini minimize etmeye çalışıyoruz. Bizler de Mersin ölçeğinde, CHP İl Örgütü ve demokrasiyi içselleştirmiş siyasiler olarak bunun gerçekleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Nihayetinde oyun rengi ne olursa olsun sonuçlara yansıması benim açımdan önemli.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP