Kılıçdaroğlu yineledi; yine ret!

Kılıçdaroğlu yineledi; yine ret!

ABONE OL
26 Mayıs 2023 12:51
Kılıçdaroğlu yineledi; yine ret!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a birlikte televizyona çıkma çağrısını, her seçim sürecinde olduğu gibi yine yineledi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sadece görüştüğünü söylemiyorum Erdoğan, sen teröristlerin hamisisin! Madem kanıt istiyorsun, meydan okuyorum sana. Kendi televizyonun TRT’de, bu akşam, yarın ya da cumartesi günü çık karşıma. Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!” sözlerine yer verdi.

Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan ise Kılıçdaroğlu’nun çağrısına ilişkin, “Sayın Kılıçdaroğlu, bizim terör örgütleriyle, temsilcileriyle herhangi bir görüşme yaptığımızı ispatlayamazsan namertsin” dedi.

Erdoğan, dün akşam katıldığı canlı yayında da Kılıçdaroğlu’nun seçim öncesinde canlı yayın önerine ilişkin de şunları söyledi:

“Benle ne konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eser yok. Okmeydanı SSK Hastanesi mi konuşacağım? Kandil’den gelen talimatları yerine getirebilmek için onların uzantısının desteğini isteyecek kadar zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 vekil verdin. Bunları mı konuşacağım seninle?”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP