0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, seçildiği Saadet Partisi’nin desteklediği millet ittifakı yerine cumhur ittifakı adayı Erdoğan’ın destekleyeceğini açıkladı.

Geçtiğimiz yerel seçimde, tartışmalı biçimde başkan olan, geçmişte iki dönem AKP Belediye Başkanlığı yapmasına karşın seçimde aday gösterilmeyen, Fetö soruşturmasına adı karışan Özgan, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı videolu paylaşımda “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında olanların terör örgütleriyle kolkola olmasını kabul etmem asla mümkün değildir. Milli değerlerimize gönülden bağlı bir siyasetçi olarak bundan sonra siyasi hayatımı Ak Parti’de sürdürmeye karar verdim” sözlerine yer verirken şunları söyledi:

Bir siyasetçi ve halkımızın hizmetinde olan bir Belediye Başkanı olarak ülkemiz için her zaman en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında olanların terör örgütleriyle kolkola olmasını kabul etmem asla mümkün değildir. Milli değerlerimize gönülden bağlı bir siyasetçi olarak bundan sonra siyasi hayatımı Ak Parti’de sürdürmeye karar verdim. Önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için var gücümle çalışacağım. Aziz milletimize saygıyla arz ederim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP