Yeniden Refah’ta Aktürk Aday Adayı…  

Yeniden Refah’ta Aktürk Aday Adayı…  

ABONE OL
22 Mart 2023 12:30
Yeniden Refah’ta Aktürk Aday Adayı…  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ OlaynetYeniden Refah Partisi Seyhan İlçe Başkanı, iş insanı Yusuf Aktürk, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olduklarını açıkladı.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Seyhan İlçe Başkanı ve milletvekili adayı Başkan Yusuf Aktürk şunları söyledi:

“Yola ilk çıktığımız andan itibaren dava arkadaşlarımızla birlikte Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Milli Görüş davasını milletimize hatırlatmaya ve gençlerimize anlatmaya and içtik. Gece gündüz demeden Seyhan’ın her mahallesine ulaşmaya, her vatandaşımıza dokunmaya, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamaya çalıştık. Allah’a hamdolsun, partimize kısa sürede Türkiye’nin en çok üye kazandıran ilçelerinden biri olduk. Her geçen gün üye sayımızı artırarak çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi de buradan 5 arkadaşımla birlikte aday adaylığımızı açıklıyoruz. İnanıyoruz ki; Genel Merkezi’mizin oluru,  milletimizin desteği ile Milli Görüş’ü meclise taşıyacağız. Bu günden itibaren daha çok çalışmaya söz veriyoruz.

Milletimizi sıkıntılardan kurtarmak için biz varız. Ekonomik reçetelerimiz hazır. Yolumuz belli. Milletimiz daha önce Refah Partisi iktidara geldiğinde Milli Görüş’ün neler yaptığına şahittir. Şimdi de Yeniden Refah zamanı. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı olarak Beştepe’ye göndereceğiz, bizler de inşallah TBMM’de milletimizin derdiyle dertleneceğiz. Ne Cumhur, ne Millet İttifakı, çare Erbakan iktidarı diyoruz”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP