“Sıradaki pandemiye hazır olun!”

“Sıradaki pandemiye hazır olun!”

ABONE OL
24 Ocak 2023 16:39
“Sıradaki pandemiye hazır olun!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüs döneminde adından sık sık söz ettiren, satın aldığı tarım arazileri ile böcek tüketimine verdiği fonlarla gündeme gelen Bill Gates, bu defa “insan yapımı virüs” uyarısında bulundu.

Odatv’de yer alan habere göre, Kovid döneminde aşı olmayan insanları toplayıp kamplara kapatan Avustralya’yı öven Bill Gates, “Çok sağlam önlemler alındı. Avustralya’da aşı yokken bile korona virüs yayılması düşüktü. Muhteşem bir başarı, her devlete örnek olmalı dedi.

Uluslararası bir örgüt çerçevesinde tüm devletlerin salgınlarda aynı politikayı izlemesi gerektiğini savunan Bill Gates, Küresel pandemi planı önerisinde bulundu. Bu plana göre devletler, korona virüs dönemindeki tecrübelerini birleştirecek ve salgın olduğunda aynı politikaları izleyecek.

Bill Gates, daha sonra yeni bir pandemiden söz ederken Avustralya sıradaki pandemiye hazırlansın. Bu defa insan yapımı bir pandemi olabilir” sözlerine yer verdi.

Korona virüs döneminde Bill Gates, servetini yüzde 31 arttırarak 137,4 milyar dolara çıkarmış, servetini en çok arttıran 10 zenginden biri oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP