Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




“İstanbul, millet ittifakının en güçlü olduğu yer…”

Olaynet– İYİP İstanbul İl Başkanlığı’nın 3. Olağan İl Kongresi bugün

Olaynet– İYİP İstanbul İl Başkanlığı’nın 3. Olağan İl Kongresi bugün yapılıyor. Kongreye İstanbul Anakent Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

İYİP İstanbul kongresinde İmamoğlu da konuştu. İmamoğlu, “Millet İttifakı’nın yarattığı ortaya koyduğu o güzel sürecin en güçlü hissedildiği yer de iddia ile söylüyoruz ki İstanbul’dur” dedi.

Kongrenin yapıldığı Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbul Anakent Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladığını anımsatan İmamoğlu, “Bugün tekrar o anları hatırladığımda meşakkatli 4 yılı aşkın bu süreçte Allah şahit ki en büyük duam millete mahcup olmamaktır. O milletin kıymetli evlatları bu salonda da var. Umarım buradaki kıymetli İstanbullulara da mahcup olmamışımdır” diye konuştu.

Millet İttifakı’nın İstanbul’da gerçekleşen birlikteliğinden söz eden İmamoğlu, konuşmasında “Elbette İstanbul’da güçlü bir uyuma ihtiyacımız vardı. O uyumun iki insanı değerliydi. CHP İl Başkanı Canan Hanım, İYİ Parti İl Başkanı, kıymetli dostum Buğra Kavuncu. Genel kurulunuzun en güzel sonuçlarla sonuçlanmasını, mücadelemizin aynı duygularla, hatta saygıdeğer Buğra Kavuncu dostumun birlikte koyduğumuz uyumun daha da üstüne çıkarak yürütmeyi arzuladığımız günleri hep beraber sağlarız diyorum” sözlerine yer verdi.