“Birinci parti olacağız!”

“Birinci parti olacağız!”

ABONE OL
8 Ocak 2023 15:52
“Birinci parti olacağız!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– İYİP İstanbul İl Başkanlığı’nın 3. Olağan İl Kongresi bugün yapılıyor. Genel Başkan Meral Akşener’in de katıldığı kongre, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Kongreye İstanbul Anakent Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

“Başbakan Meral Akşener” sloganlarına yanıt veren Akşener, “Ama bunu pazarlıklar sonunda sağlamayacağız. Helal oylarımızla birinci parti çıktıktan sonra sağlayacağız. Elbette Başbakan Meral Akşener olacak. İYİ Parti birinci parti olacak o zaman başbakan olacak. Çünkü biz helale inanırız, biz hakka inanırız

Beşinci yılımızı doldurduk. Kısa gibi görünen ama çok uzun ve meşakkatli bir yolculuğun her biri ayrı bir başarı öyküsü olan, irade öyküsü olan bizi anlatacağım. Bütün kongrelerde onu anlatacağım. Çünkü biz mağdur olamıyoruz bir türlü, mağdur olduğumuzu ilan edemiyoruz bir türlü. Her yerde saldırıya uğradık ama yolculuğumuza devam ettik. İYİ Parti’yi kuran sizlerin iradesi öncelikle bir direnme iradesidir. Başımızı kestiler ama eğdiremediler. Bize diz çöktüremediler.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP