DOLAR

30,4641

0.42%
EURO

32,9365

-0.39%
ALTIN(gr)

1.992,56

-0,58%
BİST 100

-0,58%


“Prof Dr. Daron Acemoğlu TC vatandaşıdır…”

“Prof Dr. Daron Acemoğlu TC vatandaşıdır…”

ABONE OL
4 Aralık 2022 15:57
“Prof Dr. Daron Acemoğlu TC vatandaşıdır…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– Türkiye Gazetesi’nde ekonomi haberleri yazan , TGRT Haber TV’de Ekonomi 7/24 programının tüm editörlüğü yapan Necmettin Batırel’ın Kılıçdaroğlu’nun vizyon belgesini FETÖ’nün övdüğü ermeni Daron Acemoğlu hazırlamış kan çekmiştir” sözlerine, ekonomist Özgür Demirtaş set tepki gösterdi.

Demirtaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“İnanamıyorum. 80 Milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Prof. Dr. Daron Acemoğlu’nu pamuklara sarıp saklamamız gerekirken: Nefret ettiğim siyaset yüzünden saldırıyoruz. Arkadaşlar Acemoğlu Türkiye’nin gururudur. Can’dır. Hangi siyasi onunla konuşsa anında alkışlarım.

Bi de bu… Necmettin bey yaşınıza saygımdan ve sizinle çıktığım TV yayınından ötürü şahsınıza yapılan saldırılardan rahatsız olduğumdan için ses çıkarmayayım diyorum ama YETER. Prof Dr. Daron Acemoğlu TC vatandaşıdır. Daron’nun ayakkabısının bağcığı olamazsınız. Feci sinirlendim…

Bu twit hem ırkçı hem de haddini bilmez bir twittir. Daron Acemoğlu denen kişinin Dünya Ekonomi-Finans Profları üzerindeki etkisi sizin vücudunuzdaki hücre sayısından fazla. Nobele gümbür gümbür giden, bizleri gururlandıran bir hoca hakkında bu şekilde konuşmanız KORKUNÇ”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP