“İki partinin HDP’den ne farkı var?

“İki partinin HDP’den ne farkı var?

ABONE OL
22 Kasım 2022 16:56
“İki partinin HDP’den ne farkı var?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz haftalarda AKP’nin HDP görüşmesine sessiz kalan Bahçeli’nin, sonrasında yaptığı konuşmalarda yer vermesi tepkilere nedem olmuştu.

Bahçeli’nin konuşmasının öne çıkan bölümleri şöyle:

“Toplantı yaptığımız meydanlar dolup taşmaktadır. Masalarda değil meydanlardayız. MHP, algı oyunlarını bozarak, iftira düzeneklerini yıkarak geliyor. MHP, kiralık kalemlerin sahiplerini yenerek geliyor. MHP, anket şirketlerini bozguna uğrata uğrata geliyor.

2023 yılında 100. yıl dönümü cumhurun demokrasi zaferiyle kristalleşecek, Türkiyemizin hızına kimse yetişemeyecektir.  

Öğretmen demek dünya demektir. Öğretmen gönülleri buluşturan, geleceğimizin hamurunu yoğuran ön yüzümüzdür.

Öğretmenlerimize ne yapsak, hangi hakları versek bin defa helal olsun diyorum. Üzerimize ne düşerse yapmanın sözünü veriyorum. Atanamayan hiçbir öğretmen bırakmayacağız.

ABD’nin 10 Kasım 2022 tarihinde, Litvanya’da dünya özgürlükler kongresine Enes Kanter isimli tescilli teröristin katılması, Cumhurbaşkanımızın iftiralara maruz kalması bir hak mıdır? LGBTİ’yi desteklemek bir hak mıdır? Yoksa bir sapkınlık mıdır? İstiklal Caddesi’nde bombayla bebek arabası devirmek, altı insanımızı katletmek bir hakkın konusu mudur? TV’lerde sabitleşmiş sözde yorumculara, aydınım diye ortalıklarda gezinen şarlatanlara bilmediğimiz hak ve hukuk zemininde katlanmak mümkün ve muteberdir?

Harekata karşı gelen, bu harekatın durdurulması ile ilgili dünyaya çağrı yapan HDP, TBMM’ye sızmış düşman bakiyesidir.

AYM’nin hâlâ neyi beklediğini sormayalım mı? 2023 yılında artık bölücü siyasete son verilmeli. İlle de siyaset yapalım diyorlarsa toplansınlar, büyük kongrelerini iltihak ve iltica etsinler tek yumurta ikizleri CHP’ye. 

CHP ve İYİ Parti’nin bazı yöneticileri, İstiklal Caddesi saldırısını aklama çabasındadır. Sorarım sizlere, bu iki partinin HDP’den ne farkı vardır?

İçişleri Bakanımıza ‘alçak’ diyen, haksız suçlamalarda bulunan, surda gedik açmak için çırpınan, PKK -YPG adına saldıran terörist sevicilerin topu alçağın da alçağıdır.

Ticaret Bakanlığımızın fırsatçıların üzerine kararlılıkla gideceğinden, fiyat etiketlerini şişirenlerden hesap soracağından kuşku duymuyoruz.

Ekmeğimizden çalan, sofralarımızın tadını kaçıran, mutfaklarımıza karabasan gibi çöken kim varsa iki yakasından tutmak devletimizin asli görevidir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP