“100 yılın işini biz 20 yıla sığdırdık!”

“100 yılın işini biz 20 yıla sığdırdık!”

ABONE OL
3 Kasım 2022 13:50
“100 yılın işini biz 20 yıla sığdırdık!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Genel Başkanı- Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı ATV – A Haber – A News – A Para ortak yayın canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının öne çıkanlar şöyle:

“Burası fabrika. Togg, burada üretilecek. İnsan bunu görünce iftihar ediyor. Bu günlere ulaştık. Fiyat filan şimdiden başladılar sormaya. Biz de aceleci olmayalım diyoruz. Açılışta net cevap verdim. Togg, satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Kendi sınıfındaki araçlarla fiyat anlamında rekabet edecek.

Bu zatı muhatap almaktan utandım ama onda utanma yok. Fabrika nerede diyor. İşte fabrika. Otomobil nerede diyor. İşte otomobil. Muhalif liderlerden de sağ olsun o gün açılışa katılanlar vardı. Her ne kadar ikisi gelmediyse de ortağın bir elemanı oradaydı.

Diyor ki bir tane fabrikanız var mı. Eline diline dursun ya. Bu kadar fabrikalar açtık, okullar yaptık, hastaneler inşa ettik. Kendisi SSK’da Genel Müdürken, o dönemde bunlar ölüleri rehin aldılar. Savaş Ay’ın yayınında Bay Kemal’in Genel Müdürlük dönemiydi. Kan revan içinde kalan çocuğu unutamıyorum.

Sen SSK’da genel müdürlük yaptın, ben Kasımpaşa’da doğdum büyüdüm, çocukluğum orada geçti. O hastanelerin hali rezaletti. Bir arkadaşımızın eşi o hastanede doğum yaparken öldü ve vermediler, rehine aldılar.

Gerek Sayın Putin ile gerek Zelenski ile görüşüyoruz. Aldığımız bilgilerle müzakere etme fırsatını buluyorum. Sağ olsun ne Putin ne Zelenski’den olumsuz bir yaklaşım almadım. Bizde talepleri oldu, biz elimizden geldiğince olumlu cevap verdik. Hiçbir zaman onlar da bize ters yaklaşmadı. 

Önümüzdeki yılların sonunda Akkuyu’yu açacağız. Bu arada sayın Putin’le bir de Sinop nükleer santralini konuştum. 2024’ün başı veya 2023’ün sonunda bir üniteyi açacağız. Sinop’ta yeni dörtlüyü inşa edeceğiz. Akkuyu bize 4800 megawat enerji sağlayacak. Sinop da aynı şekilde. Bizim enerji tüketimimizin yüzde 20’sini sağlayacak.

Devletlerde devamlılık esastır. Bu adam (Kılıçdaroğlu) cahil. Zaten bu ülkede bu millet sana yönetimi vermez. Böyle cahillerle bir yere gidilmez. Sen SSK’yı yönetemeyen bir cahilsin. Koskoca Türkiye’yi nasıl yöneteceksin.

İstanbul, Ankara… Meclis onlarda değil ama hemen ağlamaya başlıyorlar, para gelmiyor diye. Arkadaşlarımız devletten gelen paraları kuruşu kuruşuna açıkladı. Hepsinde de açığa düşüyor.

Gaz merkezi ile ilgili olarak Putin ile yaptığımız görüşmede bakanlığımız kapsamlı çalışmayı muhataplarıyla yapıyorlar.

Doğalgaz kaynaklarının yoğun olduğu ülkelere de gemilerimizle gidip, sondaj çalışması yapıp, doğalgaz çıkararak o ülkede ya da üçüncü ülkelere satma şansımız da var. Teklifler de geliyor. Libya, çalışma yapabiliriz diyor

Bay Kemal, Amerika’daki 8 saatlik ortadan kayboluşunun gizemini iftiralarıyla yavaş yavaş aydınlığa kavuşturuyor.. 

Şurada 1 hafta 10 gün içerisinde, bu öyle bir edepsizlik ki… Arka arkada bu CHP zihniyeti silahlı kuvvetlerimize hakaret ettiler, kimyasal silah dediler. Tabipler Odası’nın başındaki kadını da kendilerine göre bir yerde yaktılar. Bununla da kalmadılar, Türkiye’yi maalesef uyuşturucu kaçakçılığı ile cari açığını kapattığı iftirasını attılar.

Biz terörle mücadele ediyoruz. Yaptığımız yatırımlar ortada. Köprülerimiz, tünellerimiz, metrolarımız ortada. Utanmadan sıkılmadan cari açığı uyuşturucu ticareti ile kapattığımızı söylüyor. Varsa bir delil çıkarsın konuşursun.

Kalkıp da AK Parti iktidarına bu yakıştırmayı yapamazsın ve bizim terörle mücadele kiminle uyuşturucu kaçakçılarıyla. PKK’yı böyle etkisiz hale getirdik.

Bay Kemal de HDP de savunuyor. Zaten başka savunan yok. Bunlar birbirinin ete kemiğe bürünmüşü. Ama bu şekilde kendilerini kurtaramazlar.

Bunlar ahlaksızlığın en güzel örneği. Bay Kemal bunları savunuyor. Adalet Bakanlığı şu an takibatı yapıyor. Ama ben bu konuda daha ileri bir adımdan yanayım. Süratle dokunulmazlıklarının kaldırılması gerekir. Bunlar parlamentoyu da kirletir.

Bu ara başörtülü bayanları alıp onlara rozet takıyor. Şimdiden söylüyorum, bu seçimlerde başörtülü birkaç aday da çıkarırsa hiç şaşmayın, mecburen bunu yapacak. Bazı istikametini kaybetmiş olan tipler var.

Türkiye tarihinin en büyük büyüme dönemlerini yaşıyor. İkide bir önümüze enflasyonu çıkarıyorlar. Yılbaşından sonra tekrar konuşacağız.

100 yılın işini biz 20 yıla sığdırdık. Asgari ücretin yeniden tespiti çalışması yapılacak. 2023’e bunları açıklayarak girmiş olacağız. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP