KÖMÜRDER’den basın açıklaması…

KÖMÜRDER’den basın açıklaması…

ABONE OL
15 Ekim 2022 18:34
KÖMÜRDER’den basın açıklaması…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OLAYNET– Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağında oluşan patlamaya ilişkin, Türkiye Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Erdoğan basın açıklaması yaptı

Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağında oluşan patlamaya ilişkin, Türkiye Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Erdoğan basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, patlamada yaşamını yitiren madencilerin ailelerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dilemesinin ardından şu sözlere yer verildi:

“Türkiye Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) olarak olayın ilk anından itibaren Amasra’ya giderek, arama kurtarma çalışmaları için gösterilen olağanüstü seferberlik ve çabaya biz de elimizden gelen tüm katkıyı sunduk. Kazanın ilk anından itibaren arama ve kurtarma dahil her türlü çalışma devletin bütün kurumları tarafından koordineli bir şekilde titizlikle yürütülmüştür. Çevre illerden tahlisiye ekipleri takviye amaçlı olay yerine gelmiş ve çalışmalara destek olmuştur. KÖMÜRDER Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Erdoğan halen olay yerinde olup gerekli her türlü çalışmayı yakından takip etmekte ve ihtiyaç duyulan her türlü desteği sunmaktadır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP